Translate

joi, 20 decembrie 2018

Sprinten la minte cu Neuro Power

Citeam deunazi un articol despre unul dintre nenumaratele studii intreprinse asupra creierului uman care, in ciuda tehnologiei pe care o detinem si a progreselor facute in ultimii zeci de ani, ramane un mare, mare mister in multe aspecte, incepand cu alcatuirea sa si terminand cu fantasticele sale capacitati inca aflate in stare latenta. Studiul nu avea rezultate prea imbucuratoare, concluziona ceva de genul ca neuronii, celulele de baza ale creierului, incep sa moara pe la incredibil de frageda varsta de 13 ani. Si stim cu totii ca neuronii nu prea se refac fara un oaresce efort, conexiunile dintre ei da, se pot reseta, dar geneza acestor celule la adulti trebuie stimulata prin anumite obiceiuri cum ar fi un somn suficient, exercitii fizice, aport de grasimi vegetale sanatoase, exercitii de meditatie pentru reducerea stresului, cititul, expunerea la soare... Ei, acum ganditi-va cati dintre voi obisnuiesc sa practice in viata de zi cu zi astfel de activitati combinate, propice regenerarii neuronale sau cati se gandesc in mod special ca trebuie sa faca ceva in acest sens.
Ca si alte procese ce au loc in organismul nostru, moartea celulelor nervoase nu doare! O consideram o etapa fireasca in functionarea creierului, si asa este, dar degradarea poate avea loc intr-un ritm diferit de la persoana la persoana, in functie de foarte multi factori, mostenirea genetica avand, ca de obicei, un rol covarsitor. Asadar, primul si cel mai simplu gest de auto-examinare este acela de a cunoaste putin istoricul familiei noastre in ceea ce priveste existenta unor boli ale sistemului nervos. Am avut rude cu Alzheimer, Parkinson, Huntington, epilepsie, accidente vasculare? Atunci este cazul sa ne intrebam cat de puternic sau cat de fragil este creierul nostru si sa luam masuri, chiar daca suntem inca tineri si avem impresia ca nimic nu ne poate atinge.

Ca sa revin la studiul de mai sus, bineinteles ca nimeni nu se va gandi la 13 ani ca au inceput sa ii moara neuronii. De obicei ne gandim pe la 50 cand observam ca incepem sa uitam nume, locuri, chestii pe care trebuie sa le facem in mod curent, nu ne mai gasim cuvintele, nu mai avem rabdare sa memoram ceva sau ne ia foarte mult timp, nu mai facem conexiuni logice cu aceeasi usurinta ca la 20 de ani. Astfel de semne sunt firesti de la o anumita varsta, dar ele pot evolua in stari mai grave daca le trecem cu vederea fara sa luam masuri pentru a sustine functiile cerebrale. Ca imbatranim o stim cu totii, dar una e sa te prostesti la 80 de ani si alta e sa devii o povara pentru familie inca de la 60!

Ca sa functioneze optim, creierul are nevoie de suficiente celule, de un ritm normal de transmitere a informatiilor si de o irigare sangvina corecta, care sa aduca substantele hranitoare necesare. Daca nu puteti respecta un program zilnic format din activitatile pe care le-am enumerat la inceput, este cazul sa va ganditi la un ajutor, adica la un supliment natural care sa faca ceea ce voi nu aveti timp sau dispozitie sa faceti. Si in acest caz lumea vegetala ne ofera un tratament pentru sistemul nervos, asa ca puteti sa apelati la o combinatie care sa includa Gingko, cum este cea din Neuro Power, un produs de inspiratie ayurvedica.
Proprietatile exceptionale ale extractului din frunze de Gingko sunt completate de cele ale fructului-pasiunii, salviei, tamarinului si sunatorii. Rezultatul este faptul ca produsul nu este numai un sustinator al structurii si functiilor cerebrale, dar este si o sursa de linistire, calmare, mentinerea de stari emotionale echilibrate. De mentionat ca tamarinul si sunatoarea au efecte benefice in cazul bolii Parkinson, tamarinul reducand acele tremuraturi invalidante pentru suferinzi, iar sunatoarea continand un inhibitor al enzimei MAO, ale carei disfunctii produc o serie de boli nervoase.

Neuro Power este un supliment 100% natural destinat exclusiv adultilor, din motive lesne de inteles. Se administreaza in cure de 1-6 luni, cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Ca urmare, daca parcurgeti etape stresante, dificile in viata, Neuro Power va ajuta si sa va mentineti sanatatea psihoemotionala. Stim cu totii ca experientele dificile, solicitante, au repercusiuni mai tarziu, chiar daca noi avem impresia ca le-am depasit cu brio. Doar v-am spus ca mintea noastra ascunde multe necunoscute pe care de-abia acum incepem sa le descifram. In plus, nu se stie niciodata cand avem nevoie de capacitatile cognitive si memorie maxima, poate ne hotaram sa facem inca o facultate, un curs de perfectionare sau de alta natura, poate primim o functie noua la serviciu. In orice moment, viata noastra poate lua un alt curs si atunci de ce sa nu profitam din plin de oportunitatile care ni se ofera?

Va doresc o minte sclipitoare si un creier sanatos pana la adanci batraneti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.