Translate

vineri, 21 decembrie 2018

Profita de beneficiile si eficienta unei oferte de inchirieri auto de calitate!


Bucurestiul, Clujul si alte cateva mari orase ale Romaniei s-au dezvoltat fantastic in ultimii ani, ajungand sa fie puncte importante pe harta turistica a Europei. Astfel, serviciile de care au nevoie turistii ce aleg sa ne treaca granita trebuie sa fie de calitate si oferite cu simtul raspunderii, nicidecum mai prejos decat standardele tarilor vestice. Pe deasupra, numeroasele companii internationale care au ales sa deschida sedii in tara noastra si multiplele evenimente business desfasurate aici aduc, in scop profesional, tot mai multe persoane.

Atunci cand aeronava cu care ai calatorit aterizeaza pe unul din marile aeroporturi romanesti, cum ar fi Henri Coanda sau Avram Iancu, optiunile tale referitor la asigurarea transportului pana in oras si gestionarea eficienta a calatoriilor pe care trebuie sa le faci pe durata sederii sunt limitate. In acest sens, poti opta pentru serviciile de taximetrie, insa nu vei putea aproxima cheltuielile finale, in special daca alegi aceasta varianta pentru toate drumurile pe care le faci in oras pe durata venirii tale aici. O alta optiune ar fi transportul in comun, insa acest serviciu, impreuna cu infrastructura si organizarea orasului, a ramas cu mult in urma nevoilor pe care le avem in prezent.


Pentru a-ti asigura cele mai bune conditii de transport, FocusRent, companie cu o experienta de peste 12 ani pe piata de inchirieri auto din Bucuresti, Cluj si Otopeni, iti ofera o multitudine de beneficii si pachete de servicii ce satisfac atat necesitatile de transport ale persoanelor fizice, cat si pe cele ale firmelor si companiilor. Iata cateva dintre avantajele de care te poti bucura odata ce alegi oferta de inchirieri auto a FocusRent:

1. Preturi transparente. Numeroase firme autohtone din domeniul inchirierilor auto aleg sa afiseze pe site un pret mai mic decat cel real pentru serviciile pe care le pun la dispozitie, astfel incat clientul sa fie atras de cheltuielile aparent mici si sa semneze contractul. In momentul achitarii serviciilor, insa, suma finala va depasi estimarile pe care le-ai facut fiindca nu ai luat in calcul taxele suplimentare si asigurarile auto. Pentru a te feri de acest tip de situatii, FocusRent afiseaza pe site pretul final, suma ce include full Casco, RCA si rovinieta.

2. Parc auto diversificat si cuprinzator. Specificul calatoriei si numarul de pasageri vor dicta si necesitatile de transport, astfel incat o companie serioasa de inchirieri auto va trebui sa fie pregatita sa iti ofere exact solutia de care ai nevoie. Fie ca doresti o masina cu consum redus, fie ca ai nevoie de un SUV pentru vacanta de la munte sau un microbuz cu 8+1 locuri pentru teambuilding, FocusRent iti va putea oferi mai multe modele auto din orice clasa.

3. Pachete de servicii variate. In afara de ofertele de inchirieri auto pe termen scurt, oferte ce intra in atentia persoanelor fizice, aceasta companie pune la dispozitia clientilor si un pachet de inchirieri auto de lunga durata, adresat firmelor si companiilor care vor sa aiba acces la multiple beneficii financiare si fiscale.

4. Masini noi si sigure. Toate vehiculele cuprinse in oferta de inchirieri auto FocusRent din fiecare locatie sunt mai noi de 5 ani, au toate reviziile tehnice efectuate la zi si sunt inspectate temeinic inainte de a-ti fi inmanate. Aceste detalii se traduc prin cele mai noi tehnologii de siguranta, confort si divertisment, iar riscul de folosire exagerata a vehiculului este redus considerabil.

5. Eficienta si promtitudine. Timpul este printre cele mai valoroase resurse de care dispunem, astfel incat promptitudinea si eficienta serviciilor de inchirieri auto sunt foarte importante. Daca alegi oferta FocusRent, vei avea siguranta ca masina rezervata ca fi livrata in cel mult 3 ore exact la adresa aleasa de tine. In cazul unei avarii, call-center-ul disponibil non-stop va prelua solicitarea, iar autoturismul avariat va fi inlocuit gratuit in maximum 5 ore.

Daca ajungi in Bucuresti, Cluj sau Otopeni cu scop profesional sau din motive personale, alege oferta FocusRent de inchirieri auto si bucura-te de cel mai eficient pachet de servicii si cele mai bune conditii de calatorie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.