Translate

vineri, 21 decembrie 2018

Trucuri de stil – cum sa porti rochiile de zi preferate iarna


Pantalonii nu sunt pentru toata lumea. Unele fete pur si simplu nu se regasesc in aceasta piesa vestimentara incredibil de versatila, de altfel. Dar ce faci in toiul iernii, cand temperaturile scad sub 0 grade Celsius si devine din ce in ce mai complicat sa porti rochii de zi? Nu te ingrijora – exista trucuri pentru orice pe lumea asta, iar noi le-am gasit pe cele pe care tu le cautai. Cine a spus ca este nevoie sa suferi de frig ca sa arati bine chiar si in cele mai friguroase zile? 

1      Poarta rochii de zi in combinatie cu malete cu maneca lunga 

Maletele, cunoscute si sub numele de helanci, sunt piese vestimentare clasice, pe care orice femeie ar trebui sa le aiba in garderoba. Acum sa fim seriosi: cine nu are macar o helanca neagra? Ai grija, insa, la combinatia de nuante. Chiar daca pare tentant sa adaugi negru in orice tinuta, adevarul este ca poti ruina foarte usor o tinuta din cauza sa. Daca alegi rochii de zi deschise la culoare, atunci combina-le cu malete nude, bej, alb, kaki s.a.m.d. 

2    Cu dresuri opace

Desi acesta este un truc pe care fiecare dintre noi il cunoastem inca de cand eram mici, dresurile opace arata bine purtate la orice varsta. Indiferent ca optezi pentru negru sau o culoare puternica, acestea iti asigura un plus de stil si extra confort in zilele friguroase de iarna. Se potrivesc cu rochii de zi de orice lungime si realizate din orice material, iar un model bine ales poate chiar sa creeze impresia ca picioarele tale sunt mai subtiri. De asemenea, in acest sezon sunt super la moda dresurile cu sclipici – le poti folosi daca vrei sa scoti din anonimat rochii de zi simple, dar si daca iti propui sa obtii o tinuta statement. 
 
3      Poarta-le pe sub un pulover

Probabil ca nu exista persoana care sa nu fie indragostita de puloverele supradimensionate si super pufoase. Dar ce faci atunci cand iubesti in aceeasi masura si rochiile? Nimic mai simplu: le porti impreuna. O idee super fresh este sa alegi un model de tip furou si sa adaugi un pulover supradimensionat, cizme lungi cu talpa plata, o palarie fedora cu borul larg si o jacheta pufoasa. 

.       Un plus de eleganta cu ajutorul unui palton lung 

Rochiile de zi realizate din tricot sunt perfecte iarna. Mai ales daca alegi un model conic de lungime medie, nu vei avea nicio problema cu frigul de afara. Adauga un palton lung intr-o nuanta completentara si ghete cu toc pentru un plus de eleganta. Este o tinuta versatila, pe care o poti purta atat la birou, cat si la cafea cu prietenele. 


5     Cu cizme peste genunchi

Cizmele peste genunchi sunt de nelipsit din garderoba de iarna. Poarta-le cu rochii de zi cu cel putin 1 centimetru mai lungi de marginea cizmelor pentru a nu se vedea unde se termina. Astfel, picioarele tale vor arata mai lungi si vei obtine un look actual si super chic. In cazul in care alegi rochii de o lungime mai mica, evita modelele conice. 

Un comentariu:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.