Translate

luni, 3 decembrie 2018

Vrei sa slabesti rapid? Foloseste bicicleta fitness in confortul casei tale!


Unul dintre cele mai folosite aparate fitness in sala de sport si acasa, bicicleta stationara, permite antrenamente cardiovasculare care sa te ajute sa slabesti intr-un ritm rapid. Fiindca optiunea alergarii in aer liber nu mai este disponibila din cauza vremii, varianta ideala pentru a-ti sculpta corpul sau a te mentine in forma in aceasta iarna este evidenta: foloseste o bicicleta fitness in confortul propriei locuinte!

In cazul in care vrei sa atingi obiectivele vizate in cel mai scut timp cu putinta, recomandarea este sa completezi antrenamentele efectuate pe bicicleta fitness cu o dieta corespunzatoare activitatii fizice intense. Pe langa varietatea de programe de antrenament si exercitii cardio la care bicicleta fitness iti ofera acces, folosirea acesteia in confortul casei tale iti va aduce si alte beneficii importante, cum ar fi:
- vei castiga timpul consumat cu drumurile pana la sala de fitness si inapoi;
- poti aseza bicicleta fitness oriunde in casa, fie la televizor, fie langa geamul deschis al dormitorului;
- nu iti mai faci griji cu privire la gradul de igiena al aparatului atunci cand nu stii cine a folosit-o inaintea ta;
- nu trebuie sa mai astepti sa se elibereze una dintre bicicletele de la sala sau sa tii cont de orele de program ale salii - propria bicicleta fitness va fi mereu disponibila, indiferent de ora sau ziua saptamanii;
- poti purta orice tinuta in timpul exercitiilor, fara a mai avea grija privirilor care pot fi atintite critic asupra ta.
In cazul in care ai hotarat sa incepi activitatea sportiva sau sa o mentii si pe timpul iernii prin intermediul antrenamentelor cardio, atunci iata 3 modele de bicicleta fitness performante si practice pe care le-ai putea folosi la birou sau acasa:

1. Bicicleta fitness magnetica Xbike Sportmann. Principalul avantaj oferit de acest model de bicicleta stationara este sistemul inteligent de pliere ce te va ajuta sa depozitezi aparatul in orice colt al casei tale. In plus, bicicleta dispune de 8 trepte de ajustare a rezistentei, ce-ti vor permite modificarea dificultatii antrenamentului in functie de conditia fizica si nevoile tale. Saua este moale si ofera 7 niveluri de ajustare a inaltimii, astfel incat va fi potrivita pentru orice utilizator. De asemenea, afisajul compact al bicicletei ofera informatii despre distanta parcursa, timp, viteza, calorii consumate, odometru, scan.

2. Bicicleta fitness electromagnetica ULTIMATE II SG 922B. Acest model se potriveste atat incepatorilor, cat si utilizatorilor avansati datorita volantei cu greutate de 7 kg si celor 8 trepte de rezistenta la pedalare. Functionarea este silentioasa, manerele (cu senzori de masurare a pulsului) sunt reglabile, iar scaunul ergonomic se poate ajusta in doua planuri pentru a oferi cea mai buna pozitie in timpul exercitiilor. Consola cu display LCD iti va oferi informatii precum timpul, viteza, pulsul, caloriile arse si distanta parcursa.

3. Bicicleta fitness Konfort Sportmann. Constructia robusta a acestei biciclete stationare ofera stabilitate si siguranta in timpul antrenamentelor, iar saua lata si manerele invelite in neopren iti vor asigura confort pe toata durata programului de exercitii. Pedalele cu suprafata anti-alunecare sunt prevazute cu cureluse de prindere a picioarelor, iar reglarea manuala a rezistentei la pedalare permite ajustarea intensitatii antrenamentelor.

Fie ca esti incepator sau pedalezi de multa vreme, fie ca vrei sa dai jos cateva kilograme sau doar sa-ti imbunatatesti starea generala de sanatate si conditia fizica, poti gasi aceste modele de bicicleta fitness si multe altele potrivite obiectivelor tale daca intri acum pe Sport-Mag.ro!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.