Translate

miercuri, 12 decembrie 2018

Cauti cadouri pentru el? Iata 3 alternative cu care il vei cuceri pe loc


Toate avem in viata noastra barbati speciali, pe care ii iubim, ii apreciem si carora dorim sa le facem surprize frumoase. Fie ca e vorba de ziua de nastere a partenerului tau sau vrei sa ii cumperi de pe acum ceva deosebit pentru Craciun, nu te ingrijora! Sa ii faci pe barbati fericiti nu este un lucru complicat, iar cand vine vorba de cadouri pentru el, nimic nu il bucura mai mult decat gadgeturile.

Tocmai din acest motiv, site-ul GadgetWorld.ro iti pune la dispozitie o gama variata de produse, numai bune de impachetat si de oferit la o ocazie speciala. In plus, cumparand online, vei fi scutita de oboseala cauzata de plimbari prin magazine in cautarea cadoului perfect.


Asadar, iata care sunt cele mai tari cadouri pentru el, pe care le poti cumpara de pe site-ul GadgetWorld:

1. Este imposibil sa nu fi auzit deja de ultimul trend in tehnologie, si anume realitatea virtuala. In materie de gadgeturi, nimic nu bate ochelarii VR cand vorbim de inovatie. Folosind un smartphone cu un display intre 3.5 si 6 inch, poti calatori 3D prin toata lumea, dar si prin cosmos. Poti vedea filmele mai bine ca la IMAX, dar si juca cele mai tari jocuri.

Ochelarii VR Box SHINECON IV sunt alegerea cea mai potrivita in materie de realitate virtuala, fiind cei mai confortabili de pe piata si disponibili la pretul special de 270 lei.

2. Stim cu totii ca barbatii pastreaza visurile de copii pana la adanci batraneti. Daca tehnologia noua nu ii intereseaza atat de mult, cu siguranta sunt impresionati de gadgeturile mai vechi, cu un design contemporan. De aceea, printre cele mai tari cadouri pentru el se numara cele care le aduc aminte de copilarie.

Masinuta cu telecomanda prin voce are un design sport atragator si este controlata cu ajutorul unei telecomenzi wireless in forma de ceas. Fiind de mici dimensiuni, inseamna ca o poate lua cu el oriunde: in fata blocului, in parc, pe plaja. Distanta de operare este cuprinsa intre 12-20 de metri si functioneaza continuu pana la 80 de minute datorita bateriei interne de 1000 mAh, iar incarcarea prin cablul USB dureaza maximum o ora. O poti achizitiona chiar acum la pretul promotional de 290 lei.

3. Din categoria “cadouri pentru el” disponibile la un pret accesibil face parte si camera DVR Full HD Manta de 5 megapixeli. Daca este un sofer impatimit si isi iubeste nespus masina, atunci acesta este cadoul ideal.

Ecranul TFT de 2.5 inch ii ofera posibilitatea de a edita si previzualiza inregistrarile. In plus, timpul de inregistrare este nelimitat, iar in momentul in care cardul de memorie este plin, se va incepe suprascrierea pe filmarile mai vechi. Iar in ceea ce priveste bateria, nu trebuie sa isi faca griji, deoarece se incarca rapid prin USB. Profita de oferta si cumpara aceasta camera la pretul de doar 120 lei.

Acestea sunt doar cateva idei pe care ti le-am propus, insa poti intra pe site-ul GadgetWorld pentru a vedea intreaga varietate de cadouri pentru el si pentru a-l gasi pe cel mai potrivit.

Marcheaza astfel cu succes un anumit moment din viata persoanei tale dragi. In functie de buget, vei gasi pe site atat cadouri mai sofisticate, cat si gadgeturi mai simple, dar distractive, accesibile oricarui buzunar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.