Translate

joi, 21 februarie 2019

Bijuteriile Ioana Preda au -50% reducere in Showroom


Primavara acestui an se remarca printr-o revenire in forta a bijuteriilor care vorbesc de la sine, care sunt colorate si devin un statement pentru orice tinuta. Designerii propun piese in nuante puternice sau cu pietre ce sclipesc extravagant. Iar combinatia acestora cu argintul este marele trend al acestei primaveri. Aceasta tendinta poate fi observata la bratari, coliere, cercei si inele. Asa cum ne-a obisnuit, Ioana Preda ne aduce, si in acest sezon, bijuterii deosebite, ce se inscriu in trendurile actuale. Si pentru a pastra traditia, inceputa in luna octombrie, Ioana Preda organizeaza cate un eveniment in pe luna in care ofera -50% reducere la toate produsele prezente exclusiv in Showroom. Cele mai cautate bijuterii au fost si sunt inelele. 


Iata cateva inele argint pe care magazinul Ioanei Preda ti le propune pentru primavara ce se apropie cu pasi repezi:

1. Inele de argint statement. Din acesta categorie poti achizitiona inelul de argint Multicolor, asemanator modelului Gioia. Este colorat, stralucitor si versatil. Are o forma masiva ce, paradoxal, ii va oferi maini un aspect cat se poate de delicat. Datorita multitudinii de culori din pietre, acest inel este usor de asortat si purtat in fiecare zi. Este un inel din argint 925 rodiat, de forma patrata, batut in zirconii. Pentru un efect wow, se pot asorta mai multe inele statement, ce vor aduce in mintea oricui opulenta si luxul ce caracterizeaza aceasta primavara.

 2. Inele roz gold. Este un trend din ce in ce mai adoptat de doamnele si domnisoarele din intreaga lume. Un inel precum Pink Clara este exemplul perfect. Este un inel din argint 925 placat cu aur roz, cu un rand de zirconii mici albe in partea superioara. Se inscrie perfect in tendinte si datorita pietrelor stralucitoare care ii sporesc frumusetea.



3. Inele cu perla. Aici nu pot decat sa dau ca exemplu minunatul inel de argint Pink Lovely. Da, perlele revin in moda in acest sezon. Ele sunt inserate in bijuterii cu un design delicat, in care modernul se imbina cu clasicul. Inelul Pink Lovely este din argint 925, placat cu aur roz, este usor reglabil, intrerupt in partea superioara, cu o perla de cultura si zirconii mici, albe.


Pe site-ul magazinului Ioanei Preda sunt disponibile foarte multe modele de inele, la preturi exceptionale, gata sa iti faca intrarea in trendurile din primavara 2019. Toate bijuteriile de pe site sunt livrate cu garantie proprie, ceea ce iti va ofera siguranta ca ai achizitionat un produs de calitate superioara. 
Si nu uitati: la evenimentul special din Showroom aveti -50% reducere!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.