Translate

vineri, 1 februarie 2019

Care sunt domeniile de activitate in care produsele de papetarie sunt indispensabile?


Coli A4, hartie pentru plotter, post it-uri, plicuri, materiale tipizate, hartie foto, role fax si role pentru casa de marcat, iar lista poate continua. In fond, cate domenii de activitate exista, tot atatea produse de papetarie avem, am putea spune. Cu siguranta nicio industrie nu se poate dispensa de cel putin clasicele coli A4 pentru imprimanta. Aceste produse de papetarie sunt esentiale pentru buna organizare a unei firme sau companii la nivel de conducere, contabilitate sau alte formalitati. Fie pentru printarea unui contract sau a oricarui alt document, fie pentru intocmirea anumitor rapoarte, colile A4 se regasesc in orice birou.


Desi produsele de papetarie sunt omniprezente, m-am gandit sa intocmesc o lista a domeniilor in care acestea se regasesc cu precadere, sub diferite forme. Iata ce-am inclus in top:

1. Birouri
Orice afacere sau orice birou, indiferent de domeniul de activitate, are nevoie de o multitudine de produse de papetarie. Aici putem spune ca gasim intreaga varietate de astfel de materiale, avand de a face cu arhivare sau depozitare documente, prioritizare task-uri, semnari de documente s.a.m.d. Dosare din carton, post it-uri, coli A4 etc., toate acestea sunt de nelipsit din cadrul unui birou.

2. Domeniul birocratic
,,Birocratia ne mananca de vii’’, spune o vorba. Intr-adevar, in acest domeniu risti sa te afunzi in tone de hartogaraie’. Birocratia pur si simplu nu ar putea exista fara hartie A4 si alte derivate.

3. Domeniul educational
Manuale, harti, caiete, coli A4 pentru examene – toate aceste produse de papetarie fac parte din universul educational. Cine si-ar putea imagina o unitate de invatamant fara astfel de materiale?

 4. Domeniul medical
Aici intalnim produse de papetarie sub diferite forme: fise de internare/externare, rapoarte de sanatate, adeverinte medicale, retete prescrise de catre medici etc.

5. Avocatura
La fel ca in cazul medicilor, avocatii sau notarii au nevoie de produse de papetarie pentru intocmirea diferitelor formalitati care stau la baza serviciilor oferite de un birou sau o casa de avocatura.

6. Domeniul comercial
Fie ca vorbim de magazine de cartier, hipermarketuri sau marile mall-uri din lumea intreaga, inclusiv de baruri si restaurante, rolele de hartie pentru casa de marcat sunt produsele de papetarie care se vor gasi obligatoriu in orice astfel de business.

7. Domeniul tehnic, tehnologic si al constructiilor
Spre exemplu, tehnicienii, proiectantii, arhitectii sau inginerii au nevoie de hartie in formate mari pentru trasarea schitelor de lucru.

8. Depozite, fabrici si hale industriale
In aceste cazuri, produsele de papetarie iau in special forma materialelor tipizate: facturier, aviz, bon de consum sau transfer, borderou, balanta de verificare, carnet protectia muncii etc.

9. Marketing si publicitate
Inchei lista cu un domeniu de referinta pentru industria de papetarie. Hartia este, intr-o oarecare masura, sufletul marketingului: afise, brosuri, flyere si alte materiale promotionale pe suport scris.

Poti sa apelezi cu incredere la OfficeClass.ro, magazinul de birotica si papetarie online nr.1 in Romania. Aici te vei bucura de cel mai bun raport calitate-pret, alaturi de livrare rapida si gratuita!

Un comentariu:

  1. produsele de papetarie ne sunt si noua indispensabile, avem chiar prin toata casa :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.