Translate

miercuri, 23 martie 2016

Proba 10 in SuperBlog - flori cu livrare imediata

Dap, conceptul comenzilor online din florarii prinde si la noi. Tema nu este noua, chiar deloc, numai sponsorul este proaspat sosit in competitie: LivrareFloriBucuresti.ro
Sa speram ca este un juriu care apreciaza povestile romantice deoarece asta va cere sa scrieti. Cu cat mai siropoase, cu atat mai bine.
Dar ar fi si mai bine daca ati "inventa" ocazii ultra-speciale si intamplari mai iesite din comun la care sa "asortati" buchetul potrivit. Asa cum vad eu lucrurile, interesul sponsorului este sa-si diversifice oferta atat ca tipuri de buchete/ocazii, cat si ca speciile propriu-zise de plante utilizate in aranjamente. Bineinteles ca se urmareste realizarea unui sondaj si aflarea preferintelor voastre.
Atentie la cerintele tehnice, sunt cotate cel mai bine, cu 25 de puncte, asa ca alegeti corect linkul precizat si folositi cele 5 cuvinte cheie obligatorii...pe care nu uitati sa le bolduiti ca sa sara in ochi din prima.
In locul vostru as aminti in treacat si de serviciul oferit pe site, acela in care iti poti face buchetul dupa propriul gust, e un buton sus in dreapta, chiar langa buchetul rozaliu de pe prima pagina.
Este drept ca acest site expediaza flori numai in Bucuresti si Ilfov, dar ar fi bine sa accentuati utilitatea acestor servicii online in general si sa aratati de cata alergatura sunt scutiti cumparatorii.
Cum se impaca detaliile tehnice cu o poveste romantica? Am vazut ca a fost o mica discutie pe grupul de FB despre dezamagirea unora care nu se asteptau sa se puna atata accent si pe partea de advertorial. Pai, asta este SuperBlogul, o competitie in care incerci sa impaci literatura cu reclama si sa scoti un produs care sa ii multumeasca si pe sponsori, dar sa-i atraga si pe cititori. Mergi ca pe sarma si este evident ca multora le aluneca piciorul, altminteri de ce s-ar mai chema competitie, nu? Cam toti participantii mai vechi au pornit de la locurile de mai jos si au urcat pe parcursul editiilor, invatand sa-si ajusteze stilul si sa-si calce pe inima cateodata.
Inca o data va urez sa aveti inspiratie!

P.S. (pst!) - Observ ca iar s-au pornit discutiile despre punctarea diferentiata a unor articole pe care autorii lor le considera egale din punct de vedere calitativ. Dragii mei, am mai spus-o, chiar daca respectati cu sfintenie cerintele tehnice si scrieti corect gramatical, diferenta se vede in stil, in originalitate, in modul cum gasiti acel subiect care sa miste juriul. Exista articole sprintare si articole la care casc de-mi trosnesc falcile. Asa pateste si juriul, degeaba ii cereti sa va detalieze punctajul, nu are cum, pur si simplu n-a gasit niciun strop de inspiratie in ceea ce a citit!

4 comentarii:

  1. Dacă bolduiesc toate cuvintele cheie, mai ales că sunt alese cam aiurea, nu mai citeşte nimeni articolul! De asta nu le pasă?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, nu citeste nimeni...Te intereseaza mai mult sa citeasca cineva sau sa usurezi munca juriului? Le dezbolduiesti dupa competitie. Am vazut ca sunt puncte si pentru interactiunea cu cititorii, dar ai "publicul" tau fidel si acela oricum va comenta.

      Ștergere
  2. Mulțumim pentru sfaturi! ;-) De asemenea, bine punctat în final! :-)
    Ești o comoară la SuperBlogul omului! ;-)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.