Translate

marți, 8 martie 2016

Un nou trend in materie de pantofi - slippers

Taman cand ziceam ca o moda mai urata decat trocaletii aceia cu platforma n-are cum sa iasa, iata ca cizmarii...pardon, designerii de incaltaminte, se intrec pe ei insisi, scotand pantoful neterminat. Sau pantoful-papuc....Sau cum s-o numi! In engleza le zice slippers. Or fi slapii nostri romanesti sau o varianta soft de saboti.
Robert Clergie

Si cica sunt la mare cautare! Sincera sa fiu, in primul moment mi-am adus aminte de incaltamintea scalciata pe care o purta bunica-mea cand patrundea in tarcul plin de noroi al porcului. Avea o pereche veche de pantofi de-ai lui tataie, pe care ii incalta calcand direct pe partea din spate, de ajunsesera sa arate fix ca cei din poza de mai sus.
Sa ne fereasca Dumnezeu, de data asta ni se propun si variante imblanite!
Gucci
Asadar, care este noima? Mie nu-mi stau in picioare papucii de fel, mai ales daca am ciorapi. Nici vorba sa incerc sa merg pe ceva fara toc, imi zboara cat colo daca au varful plin si n-are piciorul unde sa alunece in fata. Ii pierd la prima cursa pe care o fac dupa troleu. Dar ca sa aiba si captuseala de blana, in conditiile in care calcaiul este gol si expus frigului, asta mi se pare culmea absurditatii. Ce minte saltareata s-a fi gandit sa ne tortureze in acest fel?
Pacat de munca si de materiale deoarece exista si variante mai gratioase, mai feminine.
Oscar de la Renta

No.21
Gucci
Alexander Wang

8 comentarii:

  1. Hmmmm...Wang si de la Renta nu arata rau :)
    Nu m-ar deranja sa ii port la vara! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Primii seamana cu niste pantofi de-ai tatalui meu,pe care i-am taiat si i-am facut papuci.Ultimii imi plac insa.Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai erau si alte modele dragute, dar nu mi se par functionali. Vara sunt prea caldurosi, iar in rest, cu ciorap zboara din picior.

      Ștergere
  3. Ieri am scris cât o zi de post aici. Povesteam că mi se par ingrozitor de urati, și ca imi aduc aminte de pantofii pentru cabinet ai sotului, pe care îi detest că lasă urme pe gresie, când m-am trezit că am unii in dulap, cu paiete mov, îi țin să ies în curte. Nu știu cum au apărut la mine, dar nu mă mai gândesc la asta. Apoi, am dat drumul unor amintiri cu Drăgaica Buzăului, unde nu erai in trendul satului dacă nu iți luai și in vara aceea, de la bâlci, gumari, in culoarea din acel an. Asa o fi și cu astia! Un sat mai mare! Zi faina! Fix când iți scriam tie, am descoperit ca nu am semnal. M-a tinut lipsa asta de net, cateva ore bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. He, he, eu am avut niste de-aia flocanosi portocalii, fix ca cei de la Gucci, ii fura cainele sa se joace cu ei. banuiesc ca este penurie mare de idei in moda, tot se incearca niste compromisuri.

      Ștergere
  4. Ha-ha :)
    Mie îmi plac, am și eu o pereche dar au mai mult de 10 ani, deci nu cred că trendul e chiar așa de nou. Îi port doar cu pantaloni, vara când plouă ca să nu mă ud la degetele de la picioare.
    Ce să spun, gusturile nu se discută :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt distractivi daca te uiti la ei,cat despre purtat...doar ultimii ar fi acceptabili.Cat despre "sconcsii"de la Gucci,sa-si un an sabatic design-erii !

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.