Translate

miercuri, 16 martie 2016

Proba 7 in SuperBlog - despre eficienta energetica

Si a venit si proba a saptea, vedeti ce repede se duce SuperBlogul de primavara? Iar voi va stresati din diverse motive, ca nu puteti cu cerintele, cu termenele, cu temele incurcate... Uite ca puteti, capatati experienta pentru editia de toamna.
Sa nu-mi spuneti ca sunteti smecheri si va ganditi sa participati numai primavara, cine n-a trecut prin editia lunga nu este decat un ucenic, nu un superblogger adevarat.
Dar sa revenim la crancena realitate!
Crancena realitate este aceea ca avem in fata o proba care necesita adunarea de date si un juriu tehnic. Pai na, ce-oti fi vrand de la o firma care ofera servicii de certificare energetica si alte chestii utile? Juriul de la Enermed Impex SRL-avizez.ro este genul care vrea sa vada articole cat mai documentate, dar aranjate in povesti frumoase. De preferinta credibile.
Atentie, tema necesita informare si iar informare, asa ca apucati-va de scris din timp. N-aveti rabdare sa cautati pe net, ghinion curat pentru ca va trebui sa va calcati pe inima si sa rascoliti online-ul. Exista multe moduri in care o casa poate pierde caldura si multe solutii la acest inconvenient si exista cai nebanuite pentru a economisi energie electrica. Incercati sa gasiti acele cai mai putin popularizate sau acele detalii constructive mai putin cunoscute ca sa puteti impresiona.
Limita minima de cuvinte este de 400, aveti grija sa nu scrieti fix 401 ca e de rau, bagati mai multe!
Aveti un barem atipic care spune ceva despre ce vrea juriul de la voi, respectarea temei si a cerintelor tehnice este 30 de puncte! Continutul informat face si el 20 de puncte, claritatea ideilor este punctata cu 20, asadar fiti creativi din punct de vedere tehnic, nu ermetici din punct de vedere literar, nu e momentul sa infloriti articolul.
Va sfatuiesc ca niciodata, chiar daca gasiti date importante pe vreun site, sa nu luati text cu copy/paste. Orice informatie, cat de mica, prelucrati-o, puneti-o in alte fraze, nu este greu de loc.
Juriul tine la pozele acelea cu termografia, nu uitati nicicum sa le includeti in text. Nu uitati nici de atestarile echipei care presteaza serviciile sau de avantajele oferite beneficiarilor.
Spor!

2 comentarii:

  1. Pozele cu termografia le-am pus data trecută! Aşa că voi încerca altceva.
    Mulţumesc de sfaturi, sunt pertinente şi la obiect!

    RăspundețiȘtergere

Va rog sa va spuneti parerea cu bun-simt, constructiv. Comentariile sunt moderate, nu apar imediat pe pagina. Incerc sa le aprob cat pot de repede.