Translate

marți, 12 noiembrie 2013

Concurs-surprizã pentru sãrbãtori

Update: Castigatoarea voucherului este "anonim"...nuuuu, este Georgiana! Te rog sa ma contactezi pe mail (il gasesti in rubrica "Despre mine"), vei primi voucherul in format electronic. Sper sa sa te bucuri de cadoul pe care il vei cumpara cu aceasta ocazie.


Iatã cã nu mai este mult pânã la sãrbãtorile de iarnã. Este perioada în care toatã lumea o ia puţin razna şi începe sã bântuie magazinele (cu disperare!), în cãutarea cadourilor pentru cei dragi. Eu, cel puţin, mã simt ca înaintea unui examen. Unii, mai cu moţ, au şi obligaţii, nu numai persoane apropiate, pentru care sã se agite. Aceştia muncesc dublu, cã nu este uşor sã te achiţi de o obligaţie. Vrei un cadou care sã exprime gratitudine şi respect…dar nu prea familiar, nici prea distant…Suficient de elegant cât sã placã destinatarului şi sã arate cã ai depus un efort în achiziţionare.
A, da! Si trebuie sã fie ceva care nu se gãseşte pe toate cãrãrile, cã nimeni nu-şi doreşte în casã ce are tot poporul. Unicitatea/raritatea cadoului este esenţialã pentru prestigiul tãu în faţa “obligaţiei”. Dacã te strãduieşti şi nu dai rasolealã în alegeri, cadoul tãu va fi expus la loc de cinste şi nu aruncat în vreun colţ de dulap, iar beneficiarul te va pomeni veşnic pentru cã i-ai înfrumuseţat existenţa. In concluzie, nu trataţi cu indiferenţã astfel de sarcini.
Din nefericire fac parte dintre cei cu obligaţii. Dacã ar trebui sã mã ocup numai de familie, ar fi acceptabil, cã ştiu précis ce-şi doreşte fiecare. Si totuşi, mã vedeţi agitatã? Nooo, sunt chiar relaxatã…Am descoperit o soluţie care mã va scuti de cel puţin jumãtate din alergãtura la care mã dedau în aceastã perioadã şi care mã epuizeazã de regulã, fizic şi psihic. Voi scãpa de stressul fizic pentru cã voi acţiona online, iar de cel psihic pentru cã nici o vânzãtoare nu va sta în coasta mea, dornicã sã-mi vâre pe gât vreun kitsch de doi bani. De fapt nici n-ar fi posibil sã gãsesc kitsch-uri în locul în care îmi voi face cumpãrãturile pentru Crãciun. 
Voi fi personajul principal de pe covorul roşu, voi pãşi rar şi cu prestanţã, iar admiratorii vor arunca în mine cu flori şi bijuterii cu cristale, vã spun eu cã mã voi simţi ca o reginã, plimbându-mã pe-acolo şi alegând cadouri pentru tot anturajul.
Poftim? Aţi spus ceva? Vreţi sã vã spun şi vouã unde mã duc? Mmmmm…mã gândesc…Haideţi cã nu sunt chiar aşa de hapsânã, îmi place sã vã vãd fericiţi şi relaxaţi, aşa cã vã dezvãlui secretul cu dragã inimã. Dar, ca sã fie surpriza mai frumoasã, vã propun un JOC…CU PREMIU! Cum sunã asta? Eu vã dau indiciile, voi vã alegeţi cu adresa acestui loc plin de minunãţii şi aveţi şi şansa de a câştiga un premiu.

Aşadar, iatã regulile jocului:

1. Intraţi AICI , descoperiţi indiciul şi gãsiţi locul magic.
2. Imaginaţi-vã cã mai sunt câteva zile pânã la Crãciun şi, pe nepusã masã,  o persoanã fooooarte importantã pentru cariera voastrã, o “obligaţie” cum spuneam mai sus, vã invitã într-o vizitã scurtã. Vã daţi seama cã nu puteţi merge cu mâna goalã, dar nici n-aveţi timpul necesar sã colindaţi oraşul. Familia pe care o vizitaţi este compusã din soţ+soţie+copil de 6 ani. Vã hotãrâţi brusc sã vã încercaţi norocul online. Este o cheltuialã neprevãzutã, nu vreţi sã aruncaţi sume exorbitante, ca sã nu falimentaţi de sãrbãtori.
Reveniţi la acest articol şi lãsaţi un comentariu despre modul cum vã inspirã locul pe care l-aţi descoperit mai sus. Ce aţi alege pentru vizita pe care o veţi face?

Perioada în care vã puteţi prinde în joc: pânã joi, 21 noiembrie, ora 12 a.m.

Desemnarea câştigãtorului: de data aceasta renunţ la serviciile destinului şi voi alege rãspunsul care mi se va pãrea cel mai pertinent, amuzant, sincer interesat; numele persoanei va fi afişat în seara de 21 nov., în cadrul acestui articol.

Modul de intrare în posesia premiului: câştigãtorul va trebui sã fie pe fazã şi sã mã contacteze în maxim 48 de ore de la publicarea pe blog.


PREMIUL : un voucher de 50% valabil pentru achiziţionarea de produse din categoriile “bijuterii de fantezie” şi “butoni”.

(Haideţi, cã nu este complicat!)

Nu vã las singuri, faţã în faţã cu necunoscutul, fãrã a vã menţiona atuu-rile descoperite de mine în acest loc, poate nu aveţi rãbdare sã îl exploraţi în întregime.
In primul rând am constatat cã livrarea comenzilor se face numai prin curierat şi totuşi, costul livrãrii este cel mai scãzut pe care l-am vãzut eu vreodatã – doar 9 lei în aria de acoperire a firmei, 100 de lei fiind limita minima pentru transport gratuit.
In al doilea rând, dacã vreţi stil în ambalarea cadourilor, nu este cazul sã vã panicaţi, veţi gãsi aici şi ambalajul potrivit.
Nu vã faceţi griji pentru calitate, aceasta este asiguratã prin verificarea manualã a produselor primite de la furnizori, deci existenţa unor defecte este ca şi exclusã.


Acestea fiind zise, vã îndemn sã paşiţi la rândul vostru pe covorul roşu, în notele cristaline, de clopoţel, ale muzicii cereşti din Lacul Lebedelor sau pe refrenul nemuritor din Love Story…Sper sã vã inspire, nu veţi regãsi aceastã atmosferã în viaţa realã!

Acest articol participa la SuperBlog 2013

13 comentarii:

  1. PĂi dacă tot ai zis de LuxuryGifts. ro aș alege de la ei. Noel Rouge. Coșul are cadouri pentru toată familia. Și în plus este și foarte frumoasă prezentarea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot de la Luxury, o cutiuta muzicala, Lebada cu Swarovski, este un cadou pentru toata familia, ii va fascina pe toti, obiect decorativ luxuriant, muzicuta pentru copilas, stralucire pentru tatic, gratie pentru mamica :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am vazut atat de multe chestii dragute pe LuxuryGifts.ro, ca as avea nevoie de o foaie A4 pentru a le insira pe toate. Vazusem la un moment dat o sabie simpatica, numai buna de pus la colectia nepotului meu. :) Si o cutiuta muzicala pentru sora mea, care spune ca ii aminteste de copilarie muzica aceea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie, de la LuxuryGyfts, mi-a placut foarte mult si as cumpara clepsidra din lemn lacuit. Se incadreaza foarte bine in casa, fascineaza nu doar copiii, dar si pe noi, iar pretul nu este exagerat. Un cadou frumos mai ales pentru evenimentul care marcheaza trecerea dintre ani.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am navigat nitel pe site si as alege cam asa:

    Casetuta din alabastru - Craciun - pentru mama;
    Claude - clovn din portelan si catifea - pentru baietelul de 6 ani;
    Corabie cu cristale Swarovski - pentru tata

    Si astfel cu vreo 200 RON am multumit pe toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ei bine, imi voi imagina ca respectivul barbat imi este sef. Deci, cadourile vor fi pe masura:
    Pentru sotie, o cutie de bijuterii eleganta.
    Pentru sot, o rama foto de lux
    Pentru copil: o felicitare de lux model Disney
    :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu m-as orienta la un buchet de 19 trandafiri rosii pentru doamna, un glob pamantesc cu pix pe suport de lemn pentru sot si o figurina manz din ceramica portelanata pentru copilas, ca i-ar placea indiferent daca este fetita sau baiat. In rest mi s-a parut cam greu de ales ca sunt multe lucrusoare dragute.
    Las numele aici ca n-am stiut cum sa comentez altfel.
    Georgiana

    RăspundețiȘtergere
  8. Barbatului, care presupun ca ar fi un superior al meu la serviciu, i-as lua o figurina placata cu aur, in forma de corabie - 99,00 lei.
    Doamnei, un colier cu cristale Swarovski Blue Passion - 159,00 lei.
    Copilului i-as cumpara o "Speedy - casetuta masina de pompieri cu cristale" , care costa 84,90 lei si are un design absolut adorabil, daca ar fi baiat. Daca as "avea de-a face" cu o fetita, i-as cumpara cu siguranta o cutiuta muzicala in forma de lebada. Tin minte ca in copilarie am primit o cutiuta muzicala, evident, mult mai modesta decat cele prezentare pe luxurygifts, dar ani la randul a reprezentat obiectul fascinatiei mele.

    Probabil ar fi putin peste buget, dar cred ca as face o prima impresie buna :)
    Maria Petrus

    RăspundețiȘtergere
  9. As cumpara pentru intreaga familie cate un cadou potrivit pentru tinuta de Revelion, ca tot se apropie si poate chiar au nevoie de sugestii: un colier Liittle Black Dress pentru mama, butoni in forma de bradut pentru tata si o brosa-fluturas pentru copil :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru copil, as lua o cutie muzical. Pentru doamna o brosa, iar pentru barbat un ceas desteptator din acela intr-un fel de ou. Partea buna este ca fiecare se va simti interesat si de cadoul celuilalt. Ceasul va fi folosit de intreaga familie, cutia muzicala va placea tuturor. Iar brosa..aici depinde daca copilul este baietel sAu fetita. Daca e fetita, povestea mea se sustine :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Copilului i-as lua o ,,decoratiune Mos Craciun", sunt sigura ca l-ar bucura mult, mai ales ca este la varsta la care mai crede in Mos, sotiei i-as darui superbul ,,suport pentru parfum -atomizor argintat cu cristale", iar pentru sot am ales ,,butoni placati cu platina "Tuning". Totalul este in jur de 220 lei, dar cadourile sunt deosebite si merita investitia.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dacă vrei să-ţi finalizezi participarea la concursul meu, te rog să laşi azi (până la ora 23:59) pe blogul meu un comentariu în care să dai note celorlalţi concurenţi.
    Mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere

  13. Doina Gheorghe 21 noiembrie
    Afara e inca intuneric, orasul e amortit si totusi ceasul se indarjeste sa sune, si sunaaaaa!...Intind mana, cu ochii inchisi, pipai pe noptiera si...nimic...Sunaaaaaa! Fac un efort si deschid ochii, sa vad unde e monstrul ce-mi tulbura visele. Brusc, ma trezesc la realitate mai devreme decat mi-as fi dorit! Nu sunt la mine acasa, sunt intr-o camera de hotel si realizez ca astazi este ziua cea mare...

    Vaai, si ce bine dormeam si ce frumos visam! Acum iar ma furnica la stomac si mi-au revenit emotiile. Astazi ma intalnesc cu boss-ul de la centru, cel care mi-ar putea facilita plecarea la niste cursuri pe care doresc sa le urmez de vreo cativa ani.

    Acum s-a ivit oportunitatea de a-l intalni pe boss chiar la el acasa, sa ii cunosc si familia. Sigur ca am emotii...vin sarbatorile si trebuie sa ofer cate o mica atentie fiecarui membru al familiei sale.

    Mi s-a spus ca sotia lui este o femeie foarte cocheta, atenta la modul cum arata. M-am gandit la ceva practic, dar dichisit, un obiect pe care mi-ar placea si mie sa il am permanent la mine: o oglijoara rotunda, de poseta, cu motive florale pe capac.

    Boss-ul, om de afaceri influent, ar avea, cu siguranta, nevoie de un port card business, neaparat din piele. I se potriveste de minune, fiind un tip foarte atent la detalii.

    Baietelului lor de sase ani m-am gandit sa ii ofer clopotelul lui Mos Craciun, cu cristale Swarovski, un obiect care ii va aminti mereu de copilarie si de farmecul Craciunului.

    Gata, am impachetat totul intr-o cutie mare rosie, legata cu funda aurie, am atasat si o felicitare...Parca mi s-au mai risipit emotiile si abia astept sa ii intalnesc diseara.

    Cursurile pe care vreau sa le urmez ma vor ajuta in cariera, iar cadourile mele sper sa pecetluiasca aprobarea sefului din teritoriu, daca si Boss-ul va spune, la randul sau, DA!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.