Translate

sâmbătă, 16 aprilie 2016

Jurnal de weekend cu parfum si perle

Sfarsitul de saptamana mi-a fost inseninat de primirea cutiutei Pick N Dazzle, a doua din abonamentul meu pe 6 luni, prima ati vazut-o AICI si, dupa cum v-am povestit, continutul-surpriza a meritat din plin banii, produsele fiind chiar pe gustul meu.
Deoarece in aceasta perioada m-am mai documentat, citind pareri despre acest proiect si despre modul cum functioneaza, am aflat ca in contul meu de pe site pot opta pentru un tip de produs care imi trebuie neaparat. Cu alte cuvinte ii trag de maneca pe detinatorii site-ului, bifand produsul. Mie imi trebuia o crema pentru zona ochilor, asa ca am cerut. Cere si ti se va da, eu am primit-o in a doua cutie.

Incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult afacerea asta, mai ales ca am primit in continuare 5 produse full-size, in loc de 4 cum apare la descrierea abonamentului. Iata produsele:
- Crema de ochi SPA Energy cu complex din caviar si coenzima Q10 produsa de firma bulgareasca Bulgarian Rose, la cutie de 15 ml;
- Gel de dus tot de la Bulgarian Rose, cu ulei natural de trandafir si D-panthenol, la sticla de 240 ml (are acelasi parfum ametitor ca si crema de maini din prima cutie);
- Apa de parfum RV Tre de Roland V Paris la sticla de 100 ml;
- 3D Tratament Super Dren, gel pentru celulita, produs de Bottega di LungaVita, la tub de 100 ml;
- Creion de buze Lady Lya, produs bio italian;
-Masca de fata anti-stress L'Action cu ulei esential de mandarine, extract de nufar, ulei de susan, caolina, bentonita, la plic de 15, produsa de L'Action Paris;
-mostra de 3 ml de crema hranitoare Kueshi Nutrix Caviar.
Recunosc ca le-as deschide imediat pe toate, desi mai am incepute si altele, dar incerc sa ma abtin. Cel mai tare m-a lovit tratamentul anti-celulita, de-abia astept sa-l folosesc. Scrie pe cutie ca se aplica dimineata pe zonele cu probleme si intra imediat in piele, luptand eficient impotriva retinerii apei.
Acesta a fost inceputul de weekend, astazi, in avanpremiera de Paste, am dat o tura cu pustiul prin AFI, sa ne clatim ochii si sa facem putin shopping pentru dansul deoarece a ramas fara cateva lucruri esentiale. Dar am intrat si in magazinele cu toale de dama, execelenta ocazie pentru a constata ca astia au lansat pe piata (pentru generatiile tinere si mai fraiere, evident!) hainele din supraelastic si poliester care se purtau pe vremea mamei mele, adica acum vreo 40-50 de ani, dar la preturi mult mai piperate. De ce costa o bluza de plastic asa mult, e un mister, ca materialul e o porcarie, adevarata belea pentru piele, se electrizeaza si da disconfort. Dar am observat ca de ce au mai mult sintetic si sunt mai proaste, mai urat imprimate si mai informe, de-aia costa mai mult.
In orice caz, trecand noi obositi prin fata vitrinelor cu bijuterii, zic:
"Uite, bijuterii... lasa, nu mai intram, ma dor asa tare picioarele ca mi-a pierit si cheful de bijuterii!"
" Yeiii! Mama mea s-a MATURIZAT!" sare pustiul, fericit ca il scutesc sa mai caste gura la chestii care nu il intereseaza.
A fost mai interesat insa sa intre in libraria Carturesti, nu pentru carti, ca sunt cam piperate, ci pentru jucariile si fleacurile de-acolo. Rezultatul a fost achizitia a doua postere cu fata dubla Assassin's Creed, 10 lei bucata. In librarie gasisem un intreg album, am crezut la inceput ca se vinde ca o carte, dar vanzatorul ne-a explicat ca putem sa desprindem din cotor ce planse dorim. Fanii jocului de PC stiu despre ce vorbesc, e belea mare cu personajele astea. Dar si mie imi plac posterele, ale noastre sunt tiparite pe un carton A3 gros si sunt foarte frumos colorate. Acum ne targuim pe ce mobila sa le mai lipim.


8 comentarii:

  1. Sa le stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de produse. Par interesante.
    Cat priveste posterele, crezi ca scapi sa nu le pui undeva la vedere?
    Un weekend plin de rasfat, ca acuma ai cu ce! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La vedere vor fi posterele, dar numai eu stiu cat am racait urmele de lipici de pe mobila, noroc ca e o mobila veche!

      Ștergere
  2. Eheeee se pare ca aveti un weekend pe cinste :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Atat de incantata esti de cutiutele astea ca ma faci si pe mine sa ma abonez desi am tot ezitat.
    Nu vreau sa fiu rautacioasa si sa-ti spulber sperantele dar eu cred ca de celulita nici dracu' nu ne mai scapa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Na, crezi ca nu-mi dau seama?! Celulita nu dispare cu o crema, oricat de pretentios ar fi produsul. Dar m-a interesat aspectul cu retentia de apa, circulatia capilara e proasta cand ai celulita, vreau sa vad daca are vreun efect in privinta asta.

      Ștergere
  4. Ce de bunatati cosmetice...Sa le folosesi cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt din ce in ce mai curioasa de produse. Am zis de data trecuta ca aprofundez, dar noroc ca amintesti prin articole. Adorabil pustiul tau, te invidiez putin, putin...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu placere. Unii mai perseverenti in miscare-dieta-tratamente corporale spun ca da rezultate si cum te lasi pe o ureche reapare. Cel mai prost stau la aplicarea cremelor. Ma multumesc doar cu un masaj de relaxare.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.