Translate

marți, 29 septembrie 2015

Avantaje aniversare

Revista Avantaje face 20 de ani. O simpatizez mai mult decat pe Unica din cauza multiplelor premii pe care le-am castigat si pe site-ul lor, si pe forum, si direct la revista pe hartie.
Am vazut numarul de octombrie in standuri si mi-a atras atentia cadoul de la Farmec, un sampon sau un balsam de par. Samponul este antimatreata, cu galbenele, asa ca am cumparat imediat revista: 8.90 lei. Merita.

Abia in casa am vazut faptul ca este editie aniversara. Asa ca in interior am mai gasit si o mostra de crema de fata Vichy, una de Perwoll si un plic de Bulgarasi de sare Delikat. Plus cataloagele Douglas si Graceland.
"De 20 de ani pretuieste femei ca tine" zice sloganul de pe coperta si eu chiar asa ma simt. Adica foarte confortabil cand primesc si un cadou la revista. As vrea sa spun ca as cumpara-o oricum dar as fi minciunica. In ultimul an am cumparat Avantaje numai daca mi-a convenit cadoul din ambalaj. Dar recunosc ca este o revista draguta si cu multa traditie dupa atata timp.
Asa ca sper sa mai reziste 20 de ani pe piata si sa ne mai fericeasca cu surprize si concursuri minunate.

3 comentarii:

  1. Nu am mai cumparat reviste de ani buni. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca e destul de greu sa se mentina cu atatea publicatii in online...Bravo lor...felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aici am InStyle si Glamour. Si au promotii in fiecare luna, mai substantiale e drept..
    Dar mi.am facut adolescenta cu Avantaje, la vremea aia mi.a conturat felul de a fi, asa ca am si acum respect pt revista.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.