Translate

duminică, 22 martie 2015

Configuratorul de cadouri.


Am trait sa o vad si pe-asta!
Pe Gift Idea poti sa iti "compui" cadoul pe care il doresti, raspunzand pas cu pas la cateva intrebari, prin bifarea variantei pe care o alegi. Trebuie sa recunosc ca este prima data cand vad asemenea modalitate de a selectiona ceea ce te intereseaza, site-ul este cu totul original in privinta asta.
De fapt, avand in vedere faptul ca produsele puse in vanzare sunt cosuri-cadou, adica pachete ce includ mai multe combinatii de bauturi, dulciuri, cafea, ceai, era logic ca cel care cumpara sa poata opta in functie de preferinte, persoana careia ii face cadoul sau resurse financiare.
De exemplu, apas pe butonul "configurator" si apare prima intrebare:

                  

Bifez "cos" si ma trimite in urmatoarea fereastra pentru a putea alege tipul de cos de rachita.
                           
                                                                                  

Aleg cosul rosu si hop la sectiunea "bauturi" de unde trebuie sa ma hotarasc asupra tipului de alcool. Daca bifez sampania trec la nivelul urmator, pardon, la fereastra unde pot vedea marcile de sampanie din magazin. 
Si tot asa, din pas in pas, facand slalom printre cafele si cozonaci, ciocolata, dulceturi de lux, delicatese, ajung la design unde optez si pentru un stergar care sa imbrace frumos cadoul. Ultima fereastra ma informeaza cat costa cadoul compus de mine si ma intreaba cate bucati vreau sa comand. Intrebarea este extrem de pertinenta deoarece, daca va amintiti, cosurile-cadou sunt o optiune excelenta pentru cei care vor sa fie atenti cu partenerii de afaceri sau vor sa daruiasca ceva neutru unor persoane din afara familiei. Daca nu esti sigur ce trebuie sa cumperi cuiva pe care il cunosti mai putin sau ai o obligatie, cosul-cadou reprezinta o iesire onorabila din impas. Poate aveti angajati carora vreti sa le multumiti ca au fost alaturi de voi in munca si vreti sa-i fidelizati... Oricare ar fi motivul, cosurile corporate sunt o alegere inspirata.

Bineinteles ca pe site gasiti si cosuri gata asamblate, impartite pe categorii: cosuri de lux cu produse premium pentru Paste si Craciun, cosuri cu vin, cosuri cu whisky, cosuri traditionale, dar si un catalog de pachete si cosuri ambalate profesional pentru Paste.
Trebuie sa recunoasteti ca, atunci cand mergeti la cumparaturi intr-un supermarket, va atrag cosurile savant ambalate in celofan, cu multitudinea lor de produse si va uitati, aproape fara sa vreti, ce contin. Eu, care sunt mare pofticioasa, ma opresc de fiecare data si incerc sa identific continutul. Ei, imaginati-va ca aceeasi dorinta o are si cel care primeste un astfel de cadou, impactul asupra lui va fi acelasi: curiozitate, pofta, incantare.

Produsele de pe site sunt de cea mai buna calitate, la unele am salivat intens, cum au fost fisticul glazurat, cognacul Jad (din cauza formei sticlei), caramelul cu sare, dulceata de gutui cu ghimbir, macarons sau alte minunatii. Exista produse mai comune si produse mai pretioase. Sfatul echipei de pe site este sa alegeti lucruri care se potrivesc ca pret, nu sa puneti la un loc o bautura de lux cu o ciocolata banala. Asadar, atunci cand folositi configuratorul fiti atenti la aceste aspecte daca vreti sa rezulte un cadou elegant si de bun-simt. Cum spuneam, daca nu sunteti siguri, puteti sa cumparati un cos gata realizat.
Livrarea cadourilor se face prin curier, in 48 de ore, transportul fiind gratuit in Bucuresti pentru o singura locatie si contra cost in restul tarii. In functie de numarul cadourilor comandate se pot obtine si discounturi, acestea nu sunt afisate pe site, trebuie sa discutati cu un operator pentru a le afla.
Acestea fiind zise, va las sa va ganditi la cadourile de Paste. E cazul sa va hotarati, nu mai este mult timp pana atunci.

                                                                    

                         

8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Sincer, as comanda de toate, numai de dragul de a despacheta si a descoperi continutul.

      Ștergere
  2. E bine sa stim,cand nu mai avem inspiratie si chef de cumparaturi.

    RăspundețiȘtergere
  3. :) Ai comandat? În caz că răspunsul este da, cum au ajuns cadourile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am comandat. Inca... Dar imi imaginez ca nu este o problema livrarea, in fond doar sticlele ar fi mai sensibile, iar la un numar mai mare e clar ca se face cu atentie curieatul.

      Ștergere
  4. Imi plac cosurile caci sunt bune si pentru picnicuri, decoruri florale in casa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este un ambalaj foarte util, mie imi place sa depozitez in ele, sunt foarte estetice.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.