Translate

marți, 24 martie 2015

The Next Star varianta App

Cei de la Utok isi cauta un geniu. Unul de specialitate, nu orice saritor cu coarda. Mai precis ofera un premiu de 2000 de Euro celui/celei care se va dovedi capabil sa castige un concurs in care se va alege cea mai buna aplicatie pentru telefoanele mobile cu sistem Android.
 “Be Tomorrow’s App Genius” este o initiativa laudabila de a oferi oportunitatea cuiva care doreste sa se remarce pe acest teritoriu plin de promisiuni al aplicatiilor pentru smartphone-uri. Concursul se desfasoara in perioada 3 martie - 26 aprilie, rastimp in care participantii isi inscriu ideile de aplicatii si aduna voturi. Voturile au pondere de 40% din nota finala, restul fiind acordat prin jurizare.
Sa nu uitam ca Utok colaboreaza cu Intel si Microsoft si ofera smartphone-uri si tablete accesibile, cu specificatii de top. Asadar sunt foarte interesati in gasirea unor idei de aplicatii utile, dar si amuzante, care sa prinda la public. Castigatorul concursului in mod sigur isi va putea construi o cariera in acest domeniu!




Daca ma intrebati pe mine ce as vrea sa vad la telefonul meu, ei bine, mie mi-ar trebui o aplicatie motivationala. Pe cat urasc cartile de acest gen, pe atat simt nevoia de...incurajari, mai ales la micul dejun. Dimineata, cand de-abia imi tarasc papucii pana in bucatarie si ma pravalesc in fata cafelei, simt nevoia sa aud o voce prietenoasa care sa imi spuna:

" Este ora 6. Astazi este o zi perfecta. Temperatura medie a zilei va fi de 20 de grade, soarele va straluci toata ziua.
Esti bine-dispusa, esti frumoasa, esti inteligenta. Peste o ora trebuie sa pleci la serviciu. Nu uita ca astazi ti-ai programat urmatoarele:
Urmeaza lista de activitati din agenda
Trebuie sa iei legatura cu urmatoarele persoane:
Urmeaza lista de persoane
Ai de facut urmatoarele cumparaturi:
Urmeaza lista de cumparaturi
Nu uita sa iti iei suplimentele:
Urmeaza lista de suplimente cu vitamine si minerale 
Fii amabila cu cei din jur!
Fii rabdatoare cu familia!
Fii calma la serviciu!
ETC."

Daca ma intrebati la ce imi trebuie toate astea, va raspund ca va trebui sa ajungeti la varsta mea ca sa aflati. In primul rand uit infiorator de la o vreme, tind sa imi sterg din memorie toate treburile neplacute, nu ii mai aud pe ceilalti cand incearca sa imi spuna ceva, nu sunt atenta deloc la ce nu ma intereseaza. Uneori ajung in situatii penibile din cauza asta. E drept ca le tratez cu umor, dar nu sunt sigura ca si ceilalti le ingurgiteaza la fel de usor. Cu alte cuvinte, o aplicatie-agenda motivationala m-ar ajuta sa reduc substantial gafele sociale. Si, daca ma gandesc mai bine, probabil cu oaresce imbunatatiri, aplicatia ar putea reprezenta un real ajutor pentru cei bolnavi, care au pierderi grave de memorie. Un telefon cu aceasta aplicatie, aflat asupra unui bolnav de Alzheimer sa zicem, care nu mai stie sa se intoarca acasa, i-ar putea "vorbi" spunandu-i in ce oras se afla, ce adresa are, care este numele sau si al familiei sale sau al celor mai apropiate rude sau ce numar sa formeze ca sa primeasca ajutor.
Ehei, daca eram eu "App genius" precis participam la concurs...

Pe voi ce aplicatie v-ar ajuta in viata de zi cu zi?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.