Translate

joi, 28 aprilie 2016

Blugii brodati, un trend vechi scos proaspat de la naftalina

Cand v-am zis ca nu-i nimic nou sub soare am stiut eu ce spun.
Se pare ca cel mai nou trend in materie de haine din denim nu este vreo gaselnita de croiala, ci este musai ca, indiferent cum arata, denimul sa fie brodat si cat mai batator la ochi. Intr-un fel asta e bine, mai ales daca te pricepi la broderie si vrei sa-ti faci mana pe o pereche tarsita de blugi sau pe o fusta care nu-ti mai place. Do It Yourself, modelele pot fi pasari, animale, plante sau chestii abstracte. Ai sansa sa salvezi de la reciclare o piesa de imbracaminte care ti-a fost draga, dar acum e jenant de ponosita. Si-asa se poarta chestiile rupte pe alocuri si zdrentuite, daca le mai si impodobesti cu o cusatura vesela, nimeni nu isi va mai da seama cat de uzata este de fapt haina de pe tine.

Trendul nu este vreo noutate, pe parcursul vietii mele l-am mai prins de doua ori cred, pantalonii cu broderii ample s-au purtat imediat dupa revolutie. Mie personal imi plac teribil lucrurile din denim, sunt atat de versatile, poti lejer compune o tinuta casual, una sport sau una de iesit seara in oras.
Sa luam de exemplu perechea de blugi de mai jos...
Dupa cum observati, nu numai ca sunt destramati, dar au si niste frumoase pete de murdarie sub genunchi. Va ganditi ca sunt blugii mei de smotruit prin casa, gata sa infunde lada de gunoi? Mnop, va inselati amarnic. Sunt blugi de 252 $ care sunt astfel fabricati incat sa imite blugii vintage Levi's din anii '90. Asa ca va sfatuiesc sa nu aruncati gioarsele, purtati-le cu tupeu si spuneti ca sunteti in trend.
Nu va convin petele de tot soiul, va fac sa va simtiti mizerabili? Exista o solutie! Solutia utilizarii inalbitorului. Bagati in inalbitor portiuni din material si veti obtine un model ca in foto, foarte la moda in ultimul timp.

SURSA
Iar daca nu agreati petele albe, puteti oricand sa optati pentru cele viu colorate obtinute prin folosirea unui marker permanent sau a vopselelor acrilice.


Dar sa revenim la denimul cu broderie, este spectaculos si categoric te scoate din anonimat.






5 comentarii:

  1. Cred ca ma țin deoparte de Trendul asta, nu e deloc pe gustul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Well, eu sincer n-as purta blugi rupti. Am doar o pereche, care are cateva dungi taiate si peticite cu dantela. Intr-adevar, este o chestie senzationala, arata fantastic. Imi place la nebunie cum ai abordat tema. Si da, sunt de acord: de ce sa-ti cumperi rupturi cand le ai sau cand le poti face? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Desi sunt tanara,pe mine ma innebuneste trendul asta cu blugii rupti.Pentru mine ar trebui sa dispara.Asta mai lipsea sa coasem mileul pe blugi,sa ne pictam cu markerul blugii,sa-i peticim cu dantela...moda de prost gust

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.