Translate

marți, 5 aprilie 2016

Proba 16 in SuperBlog - despre creditul moral

Si iata-ne ajunsi la ultima proba din Spring, un Spring SuperBlog maraton, propun ca cel din toamna sa fie de 32 de probe ca sa pastram proportiile. Vorbesc la plural deoarece, asa cum am mai spus, nu am putut sa stau deoparte si am urmarit competitia, discutiile pe grupul de fb si framantarile tuturor. Am incercat sa dau cateva sfaturi, in masura in care observatiile mele au fost corecte sau aprecierea modului cum se va juriza a fost oportuna mi-ar parea bine sa fi fost de folos participantilor.
Am acceptat sa jurizez ultima proba. Nu stiu daca mi-am dat singura foc la valiza (sper ca nu era si vreun chinez transat in interior), dar in orice caz sper sa fac fata sarcinii ce imi revine, fara sa atrag prea multe energii negative.
Si ca sa mentin bunul obicei al comentariilor de la (aproape) fiecare proba, voi face din nou cateva precizari. La penultima proba nu m-am obosit sa mai scriu deoarece se repeta sponsorul si va spusesem deja ceea ce invatasem eu, despre acesta, din editiile anterioare.
Acum este vorba despre un alt sponsor pe care l-am mai intalnit si anume AVBS Credit. Tema este incitanta si generoasa, chiar daca nu aveti experienta ca bloggeri, tot va puteti imagina in ce proiecte puteti sau nu sa intrati astfel incat sa va mentineti reputatia. Cat priveste asemanarile si diferentele intre creditul financiar si creditul moral, ganditi-va doar ca la primul poti sa pierzi bani fara sa te stie nimeni, in timp ce la al doilea, daca te-ai facut de bafta ca blogger greu mai speli asta din memoria colegilor si a cititorilor. Dar exista si alte paralele care se pot trage intre cele doua.
Documentati-va despre AVBS Credit si nu uitati ca acesta este sponsorul, chiar daca tema pare sa atinga alte aspecte. Folositi cele trei cuvinte-cheie impuse si linkul obligatoriu. Aveti un link sau mai multe, optional, spre parteneri, aici chiar procedati cum credeti de cuviinta.
Articolul are o limita maxima de 700 de cuvinte. Eu stiu cat de greu este sa ai ce spune si sa te inghesui in halul acesta si de aceea nu voi penaliza depasirea acestei limite, dar nici nu voi citi ceea ce este in plus. Asadar, scrieti ce este important in primele 700 de cuvinte.
Atentie, nu este un articol in care se pot scrie prea multe povesti. Este un articol despre creativitatea si originalitatea ideilor, despre capacitatea voastra de a surprinde esentialul si de a include cerintele tehnice intr-un text relativ scurt.

Apreciez de asemenea coerenta textului mai mult decat virgulele aruncate in devalmasie, asa ca nu va faceti probleme daca ati uitat una esentiala in viziunea voastra. Desi s-a demonstrat ca o amarata de virgula poate schimba sensul unui text de o mie de pagini, nu mai stiu cine a zis asta...
Acestea fiind zise, de-abia astept sa va citesc!

10 comentarii:

  1. Mie nu imi miroase bine super blog ăsta! Își cam fac reclamă pe spatele bloggerilor...sponsorii cu pricina, reclama costisitoare pe undele radio ori in spatiul televizat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, este un concurs de creativitate prin advertoriale as zice, cu inclinarea balantei spre creativitate. Pana la urma este vorba de a scrie bine si de a fi rasplatit pentru asta, chiar daca sunt strecurate reclame in texte.

      Ștergere
  2. Uuf, tu jurizezi? Şi eu care te-am rugat să mă critici. Cred că eu sunt cel care are valiza-n flăcări! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Este foarte posibil ca intr-o competitie de genul asta un blogger sa isi piarda credibilitatea. O competitie care pentru bloggeri poate fi interesanta, pentru cititori poate fi dezamagitoare. Mult succes participantilor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, uite asta trebuie sa fie abilitatea bloggerilor, sa scrie atractiv chiar daca e un advertorial intr-o competitie. Nu e usor deloc!

      Ștergere
  4. Ti-am citit si eu articolul pentru ca am probleme cu creativitatea la aceasta proba! De necrezut poate, dar adevarat! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca a fost inteleasa prea bine tema. Desi nu eu am formulat-o m-am gandit imediat ca este vorba despre activitatea unui blogger in general, nu despre a-ti imagina intamplari. Este o tema care se adreseaza ideilor, nu creativitatii literare.

      Ștergere
  5. Mie-mi pare rău că e deja ultima probă. Abia mă obișnuisem cu ritmul. Dar țin să îți mulțumesc pentru toate articolele cu sfaturi, căci pe mine, una, m-au ajutat foarte mult.

    Weekend fain și poate ne vedem la Gală!

    RăspundețiȘtergere
  6. M-ai dat peste cap cu jurizarea! Că aveam o idee pentru ultima probă, numai că, dacă tu ești juriul, nu prea mai merge! :-D
    Să vede mce reușesc să mai „creez” :-D

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.