Translate

marți, 19 aprilie 2016

Revista Glamour de mai si altele

Surpriza din aceasta zi a fost aparitia revistei Glamour pe luna mai, o gasiti sub forma unui pachetoi invelit in tipla, cu un lipgloss la vedere. Este atat de burdusita, incat este imposibil sa nu-ti atraga atentia si, dat fiind faptul ca nu vezi ce este intre pagini, te face cu atat mai curios. Cum m-a facut si pe mine!

revista Glamour-surprize in editia de mai

Ei bine, pentru 10 lei cat am dat pe revista, merita efortul!
Lipgloss-ul este marca Essence, The Matt,  XXXL longlasting, nuanta nr.15 coral mousse. In revistele din raft am vazut ca mai exista nuanta Nude. L-am incercat imediat si am avut surpriza sa constat ca este aproape...mat. Eu nu ma impac cu lipgloss-ul tocmai pentru ca este lipicios si prea lucios pentru gustul meu, si slinos pe deasupra. Acesta insa se apropie de textura si puterea de acoperire a unui ruj obisnuit. Culoarea este intensa, bogata, nu perfect mata, dar pe-acolo. E un produs interesant. Si tare gustos...pardon, adica dulceag. Pe site-ul Essence scrie ca rezista pe buze cateva ore, fara sa le usuce.
In interiorul revistei am mai dat peste noul catalog Avon, bun la casa omului!, si o brosura de produse cosmetice Cien care de felul lor sunt made in Germania. Brosura are sigla Lidl, banuiesc ca acolo pot fi gasite produsele Cien. Bineinteles, exista si mostra de rigoare, o crema Cien antirid de zi, cu coenzima Q10, acid hialuronic si vitamina E.
Pentru gurmanzi ca mine, revista contine doua plicuri, unul cu cafea Amigo (28 g) si unul cu Tchibo Black'n White (50 g). Buna, buna cafeluta!
Revista Glamour, editia de mai, este stralucitoare ca intotdeauna, dar de aceasta data prezinta lucruri care mi-au placut foarte tare. Pe coperta este chiar domnita Chiara Ferragni in persoana, cel mai de succes blogger de fashion la ora actuala.  Asadar, o editie vesela si colorata ce anticipeaza o vara fierbinte.
La revistele scose de Ringier sunt cam aceleasi mostre, adica au cele doua cafele si crema Cien, dar Avantaje are o crema depilatoare Farmec, Unica are o crema anti-rid Gerovital Plant, la Viva insa nu am vazut cafeluta, dar este o apa micelara Yves Rocher si cred ca merita cei 9 lei.

4 comentarii:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.