Translate

sâmbătă, 23 aprilie 2016

X Factor cu remix

Descoperirile din aceasta saptamana sunt la fel de dragute ca si celelalte prezentate pe blog, stiti doar ca nu va arat eu prostioare.
Prima este grupul gosspel Bekln care a dat o noua interpretare melodiei Hold back the river a lui James Bay, in X Factor UK 2015.


Apoi, din X Factor USA 2013, rockerul Jeff Gutt a cantat impreuna cu trio-ul country Restless Road o varianta reusita la Every breath you take a lui Sting.


Si tot ei au interpretat, in stil country, Roar a lui Katy Perry.


Ei, despre asta este vorba in X Factor, despre a arata ca ai propria personalitate. Interpretari noi, viziuni diferite si melodii frumoase improspatate de voci inca necunoscute, cam asta as vrea sa vad si pe la noi. Nu e atat de greu, nu?
Voi incheia cu o mica povestioara. Eram zilele trecute intr-o sala de asteptare, n-are importanta unde, oricum se presupunea ca este un loc pentru copii. Pe perete exista un televizor care ruleaza mai tot timpul pe un post de muzica romanesc. Timp de 20 de minute cat am asteptat sa intram unde trebuia, ne-am holbat la o succesiune de clipuri romanesti de un prost gust infiorator. Nu e de mirare ca odraslele noastre au creierul spalat si nu sunt in stare sa recunoasca o linie melodica de buna calitate. Ceea ce se difuzeaza pe canalele autohtone depaseste orice grad de suportabilitate, nu numai datorita muzicii, dar si imaginilor de mahala, lascive pana la ridicol. As face un sondaj, ca tot a murit Prince, unul dintre cei mai apreciati cantareti si compozitori ai ultimilor 20 de ani, la fel de mare ca Michael Jackson dupa parerea mea. I-as "sonda" pe tinerii de pe strada daca stiu cine a fost Prince. Pai, cum sa stie cand pe canalele noastre de muzica n-a mai fost difuzat de ani de zile?
Trist.

Un comentariu:

  1. Toata seara de ieri au fost difuzate concerte cu Prince, si cineva chiar comentase ca mare noroc am avut noi cei ce am crescut cu Prince, MJ, Metallica, Queen, Depeche, si toate legendele....pe cand acum..De cei de acasa nici nu mai vorbesc...bruiaj comercial!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.