Translate

joi, 28 martie 2013

Cateva recomandari

Filmele de pe AdevarulShop.ro sunt la (mare!) reducere ca se lichideaza stocul. Gasiti titluri cu 5 lei, titluri care nu vor mai reveni in oferta magazinului. Sunt si seriale, si documentare, desene animate, ai de unde alege. La pretul acesta chiar merita sa-ti completezi colectia de DVD-uri.
In alta ordine de idei, in sectiunea "lenjerie intima" sunt reduceri substantiale, chiar si de 50%, la produsele Jolidon


Ca noutate, simpatica si inedita as zice eu, in magazin au aparut niste chestii haioase pentru copii, un fel de paturi micute cu rol de jucarie, dar si pentru...smotocit, mozolit si bagat in gura. Aceste obiecte interesante sunt olandeze, poarta numele de Label Label Friends, sunt in forma de animalute foarte frumos colorate, tivite cu tot felul de etichete, ca niste excrescente pe margine. Materialul moale poate fi spalat usor iar etichetele sunt solid prinse de acesta. Sa spun drept imi plac si mie foarte tare, darmite unui copilas! Cred ca pot fi un cadou foarte dragut in cazul in care va duceti in vizita si trebuie sa cumparati ceva unei familii cu un copil mic.

4 comentarii:

  1. Paturicile sunt intr-adevar tare dragute! Cred ca tocmai am gasit cadou pentru noua mea nepotica. :D
    Zi frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte haioase minipaturicile! eu am rezolvat problema etichetelor taindu-le pur si simplu :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai observat ca cei mici au o "problema" cu etichetele daca exista pe o jucarie de plus sau pe haine, trag de ele si cu dintii! Minipaturica exploateaza tocmai apetitul pentru etichete, e interesanta foc ideea!

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.