Translate

marți, 12 martie 2013

Intrebarea zilei

"La ce folosesc?"
Acesta a fost argumentul pentru desfiintarea Directiilor Judetene de Sanatate Publica si a Caselor de Asigurari pentru Sanatate, propusa astazi de ministrul sanatatii ca sa reduca cheltuielile cu 15 % asa cum a cerut Ponta. Nu stiu daca e pertinenta propunerea dar va pun si eu o intrebare:
" La ce folosesc Directiile Agricole, Oficiile de Studii Pedologice, Agentiile pentru Protectia Mediului, Directiile de Finante, Casele de pensii si Fortele de Munca, Apele Romane, Protectia Muncii, Protectia Consumatorului, Directia Sanitar-Veterinara, Inspectoratele scolare etc.?"
De ce naiba ne trebuie toate capusele astea. Ia mai bine sa scapam de bugetari si sa ne facem de cap!
Stati asa ca am o revelatie...dar institute de cercetare de ce ne trebuie? Ca astia nu produc nimic, doar consuma resursele. Da-o-ncolo de cercetare, ce atata stiinta! Prea multa carte strica tineretul la intelect. Deci, fara institutii de-astea care pun prea multe intrebari si bete-n roate intreprizatorilor. Ca de-aia nu merge economia in directia in care vor unii!

2 comentarii:

  1. ... si daca tot suntem la capitolul "La ce folosesc" n-am putea sa desfiintam Parlamentul si guvernul? Daca vrem rentabilitate in tara asta, ar trebui angajat un consiliu de conducere cu un manager in frunte ... vor scoate astia profit din spitale (nu oameni sanatosi), profit din universitati (nu oameni educati) s.a.m.d.
    PS Bene dixit (sper ca inseamna 'bine zici' :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai, in nimicnicia mea de subordonat nici nu m-am gandit la alesi...ca nu ar produce nimic adica!
      PS Si eu sper ca dixit e in stramoseasca latina si nu vreo injuratura dacica. Ca n-am vrut sa injur pe nimeni.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.