Translate

vineri, 27 martie 2015

Ineptiile zilei

 Azi am vazut noul catalog Avon pentru campania 5.
De pe coperta ma privea zambitoare o domnisoara in chiloti si sutien rosii. Culoarea nu este intamplatoare deoarecese face reclama unui produs de slabire din gama Avon Solutions, si anume Cellu Break 5D care cica arde grasimile (pe principiul "baby, i'm on fire!") de 10 ori mai repede datorita complexului Extreme Tone si extractului din boabe de cafea.
Stati linistiti, ca nu l-am incercat, doar am ras cu hohote gandindu-ma cine naiba poate sa creada ca o amarata de cremuta iti da jos celulita fixata acolo de ani intregi, pe care nici cele mai atroce cure de slabire nu au dovedit-o.
Cel mai tare insa m-a distrat sloganul publicitar din imaginea de mai jos a catalogului.


Da, fratilor!!!! AM O-BO-SIT!!!! Vreau si eu sa umblu in chiloti si in sutien ca fata de pe coperta. Hainele imi dau mancarimi de piele si ma electrizez infiorator. Vreau sa ma duc la serviciu in tanga si topless la vara. Vreau buricul fara osanza la vedere, cu betelia blugilor in vine si maieu de o palma sub decolteu.
Mai, astia de la Avon au luat-o razna? Una dintre colege a presupus ca in engleza intrebarea suna mai bine si intelesul s-a pierdut la traducere. Altcineva s-a intrebat cam de cate tuburi de crema ai nevoie ca sa ajungi ca fata din poza, iar cineva a speculat ca, probabil, dupa ce te ungi, ti se usuca carnea si pica...
In orice caz, daca vreti sa va cremuiti, n-aveti decat. Speranta moare ultima. Dar sa nu ziceti ca v-am indemnat eu sa iesiti pe strada in lenjerie intima.

3 comentarii:

  1. :)))) delicioasa postare! acum e si cremea "de dupa" deci pot sa ma infrupt din hazul tau! :)))
    serios acu! unele chiar cred in asta ....stiu si eu cateva cazuri...pierdute :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crema asta e ca ceaiul de musetel la gripa. Unii chiar cred ca daca il bei te vindeca.

      Ștergere
    2. hahahahaha :))) stiu ca esti anti-ceaiuri medicinale, dar unele chiar funtioneaza! :) la ceaiuri ma refer!, sunt antiseptice, antiinflamatoare, isi fac rostul! daca le dai o sansa :))

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.