Translate

miercuri, 26 aprilie 2017

Ai incercat noua pudra DIP Powder?


Iata cum obtii manichiuri fabuloase…

Cu siguranta ati testat pana acum diferite produse destinate manichiurii. Daca nu ati avut ocazia sa incercati noul sistem DIP Powder de la Kiara Sky, este vremea sa va rasfatati cu cel mai inovator produs profesional pe baza de pudra colorata, care a atras atentia si a cucerit aprecierea tinerelor ce obisnuiesc sa posteze pe Instagram, Twitter sau Pinterest, etalandu-si unghiile cu modele super-hot, in tendinte.

Daca ati sperat mereu ca pe piata sa apara un produs evoluat, deloc daunator sanatatii, destinat aplicarii atat pe unghiile naturale, cat si pe cele false, visul vostru de a crea manichiuri mai rezistente timp indelungat, cu aspect fabulos, este pe cale sa devina realitate! Acest lucru este acum posibil cu ajutorul noilor pudre DIP Powder Kiara Sky.


Prin ce se diferentiaza pudra colorata DIP Powder de la Kiara Sky de alte produse asemanatoare: 

1.Aceasta pulbere fina nu dauneaza sanatatii patului unghial, datorita formulei sale unice.
2.Ingredientele chimice prezente in majoritatea ojelor si lacurilor de unghii au fost inlocuite cu o combinatie de vitamine si calciu.
Experimenteaza efectul de intarire a unghiilor, aplicand pudra in nuanta preferata! Gama DIP Powder contine 21 de nuante inedite, in trend. 
3.Este simplu de aplicat, chiar si de acasa, reprezentand din acest punct de vedere o alternativa ingenioasa pentru persoanele care evita vizitele la saloane specializate din cauza programului incarcat. Pasii de urmat pentru crearea de manichiuri cu pudra de la Kiara Sky sunt explicati aici, alaturi de sfaturile legate de indepartarea corecta a produsului de pe unghii.

Folosind pudra colorata DIP, veti obtine in mod vizibil unghii mai sanatoase si mai fortificate, gratie vitaminelor si calciului din formula. Este o modalitate ideala pentru a crea unghii in stil French clasic sau reinventat, dar si pentru extensii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.