Translate

joi, 6 aprilie 2017

Flori pentru un milion și jumatate de romani



Mai mult de un milion și jumătate de români își sărbătoresc onomastica în Duminica Floriilor. Și ce cadou poate fi mai potrivit pentru cineva care poarta nume de floare decat... florile? Nu doar pentru că ele reprezintă motivul acestei sărbători, ci și pentru că simbolizează frumusețe, delicatețe și prospețimea anotimpului care începe. 
 
Flori vintage...cu gandul la iubirile pariziene
De la zeița romană Flora la Floriile de azi


Sărbătoarea Floriilor își are originea în mitologia romană, când în luna aprilie se organizau serbările de primăvară numite Floralia. Acestea aveau loc în cinstea zeiței Flora, care era zeița florilor, a vegetației și a fertilității. Sărbătorirea onomasticii pentru cei care poartă nume de flori este o tradiție mult mai recentă, dar la fel de optimistă și plină de culoare. Probabil că toți cunoaștem pe cineva botezat cu un astfel de nume și încercăm să găsim cel mai potrivit buchet pe care să îl oferim în această zi. Pentru că vrem să fie în ton cu sărbătoarea și să aducă zâmbetul pe fața acelei persoane.


Colecție specială


Dintre florăriile online care livrează buchete în București, vă recomand Flordelosandes.ro, unde găsiți o colecție specială de flori pentru Florii. Buchete din flori de primăvară, aranjamente florale cu un design aparte și coșulețe cu flori, toate pot fi comandate online și livrate direct către sărbătoriții voștri. Și, cel mai important, în această florărie online găsiți cadouri florale deosebite și inedite, care vor face ca gestul vostru să fie perfect. 
Lalele si liliac...greu sa rezisti unei asemenea combinatii

 Cadouri florale originale

Colectia Ceainice cu flori
De exemplu, aveți vreo prietenă cu nume de floare căreia îi plac bulinele și obiectele cochete? Vă recomand un ceainic alb cu buline negre, cu lalele albe și frezii, plus o broșă cadou. Știți vreo sărbătorită atrasă de ideea de vintage? 
Colectia torturi de flori

De pe Flordelosandes.ro puteți comanda un buchet de frezii și minitrandafiri legat cu dantelă și astfel să îi oferiți un moment special. Vreți să faceți o urare de care sărbătorita sau sărbătoritul să-și amintească mereu? Comandați un tort... din flori. În amintita florărie online găsiți o colecție de torturi din flori, la fel cum există și o colecție de ceainice cu flori


Prezentarea face multe, este greu sa alegi din multimea de aranjamente atat de inspirate, pe mine m-au fermecat aproape toate. In ziua de astazi buchetele pot duce adevarate mesaje destinatarilor, vorbind in numele celui care daruieste.
Exemplele pot continua, important este să alegeți din timp florile pentru această zi specială a primăverii și să le arătați celor dragi că țineți la ei, oferindu-le cadouri florale cu adevarat originale. 

2 comentarii:

  1. Aranjamentele florale imi plac cel mai mult ,desi nu sunt o impatimita a cadourilor din flori imi incanta privirea vazandu-le

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu ma omor dupa un buchet banal, dar cand este atat de frumos aranjat chiar ajung sa-mi doresc unul! Cred ca oamenii care lucreaza la ele sunt intr-un fel artisti si merita toata aprecierea.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.