Translate

miercuri, 26 aprilie 2017

Idei de outfit-uri pentru a purta balerinii preferati



Se mai poarta balerinii in aceasta vara?
Raspunsul este: DA, cu certitudine! Desi pantofii cu ciorap sunt un trend care castiga tot mai multa popularitate, balerinii raman optiunea cea mai versatila, care impaca atat latura estetica, cat si cea practica.

Balerinii sunt in voga in prezent si pot completa ansamblul vestimentar intr-un mod la fel de chic precum pantofii cu toc inalt. De asemenea, pot fi o alegere feminina si atragatoare si pentru o tinuta de seara, daca optati pentru o pereche adecvata.
Daca ti-ai propus sa gasesti o pereche de balerini in tendinte, te sfatuiesc totusi sa urmezi cateva indicatii pretioase de la stilisti. In primul rand, balerinii cu varf ascutit sunt sau pot parea mai eleganti si ofera iluzia alungirii picioarelor, in timp ce modelele cu varf rotund pot arata cam demodat. Pentru vara, merg foarte bine si balerinii cu un mic decupaj, care descopera un pic din degete.

La Pepper, ai parte de balerini de calitate la preturi accesibile intr-o singura culoare sau in doua tonuri. Balerinii in culori tari, cei cu print grafic sau alb-negru pot fi o alegere indrazneata si inspirata. Pentru seara, se recomanda pantofii intr-o singura culoare ce mizeaza pe accesorizarea cu un detaliu inedit: funda supradimensionata, fundita multicolora, o piatra mare etc.

Putem arata foarte stylish purtand balerini. Acest lucru este valabil daca tinem cont de restul tinutei. Asadar, va propun sa optati pentru o tinuta minimalista, croita pe masurile voastre.


Iata cateva combinatii:
balerini cu varf ascutit si pantaloni capri, un T-shirt si un taior ori sacou cambrat pentru un look potrivit si mersului la serviciu;
balerini cu fusta, de preferinta una scurta, evazata sau model creion, pentru un look chic;
balerini cu rochii retro, din cele stranse pe bust si largi in partea de jos, cu un bolero cu maneca scurta si accesorii vintage, pentru un look romantic;
balerini cu jeansi skinny, eventual din cei destramati la genunchi sau model ce lasa gleznele la vedere pentru a crea un look jucaus, lejer, confortabil.


Ce sa eviti - piese precum pantalonii largi si fustele lungi




Atunci cand purtati o rochie sau o fusta si balerini, cele mai potrivite genti sunt cele de umar, fie supradimensionate, fie de dimensiune medie. La o tinuta care include sacou si jeansi skinny, cel mai bine merg posetele de tip postas sau clutch.

Spor si inspiratie la cumparaturi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.