Translate

luni, 3 aprilie 2017

Servicii de spalare mochete si covoare pe weclean.ro



Caut de mult timp si m-am interesat in dreapta  si-n stanga, pana cand, in sfarsit!, am gasit servicii de curatenie bune 
Dar sub o forma inedita! Nu pot fi decat excelente serviciile oferite prin intermediul site-ului weclean.ro si am sa va explic si de ce. Weclean.ro nu este o firma de curatenie, ci este o platforma la care sunt afiliate 97 (!) de firme ce ofera servicii de curatenie la domiciliu sau la sedii si birouri. 


Este foarte usor sa beneficiati de cele mai optime servicii si de cele mai avantajoase tarife in peste 89 de localitati din intreaga tara. Tot ce aveti de facut este sa completati formularul pe care il gasiti pe site. Pentru a putea primi o oferta de pret cat mai aproape de adevar, va trebui sa detaliati cat mai exact amanuntele legate de locatia unde aveti nevoie de servicii de curatenie si sa mentionati adresa exacta, numarul de camere si de bai, suprafata totala care trebuie curatata, frecventa cu care doriti sa fie prestate serviciile de curatenie, precum si intervalul orar sau zilele in care ati prefera sa aiba loc activitatile specifice.
In momentul in care voi ati trimis cererea de servicii si tarife, aceasta este directionata catre toate firmele de curatenie colaboratoare si veti primi ofertele direct de la acestea. Voi va trebui sa triati aceste oferte si sa o alegeti pe cea mai potrivita pentru nevoile voastre.
Insa pe weclean.ro nu gasiti doar firme prestatoare de curatenie, ci si companii care efectueaza dezinsectie, deratizare, curatarea si spalarea covoarelor si pardoselilor etc.
Daca, de exemplu, aveti nevoie de spalare mocheta, va trebui sa accesati sectiunea respectiva din meniul servicii si sa completati tipul spatiului (rezidential-apartament, vila sau social- birou, restaurant etc), sa precizati serviciul de “Spalare covoare si mochete” si localitatea de resedinta. Dupa completarea tuturor sectiunilor veti trimite cererea, iar in cel mai scurt timp veti primi ofertele de pret de la firmele interesate de colaborarea cu dumneavoastra. Dupa ce alegeti firma care a prezentat cea mai avantajoasa oferta si stabiliti toate detaliile, o echipa de profesionisti se va deplasa la locatia pe care ati indicat-o si va va spala mocheta. Echipamentele din dotare, precum si substantele pe care le folosesc specialistii in curatenie va asigura o spalare eficienta a mochetei sau a covorului, precum si indepartarea celor mai persistente pete, dar si o dezinfectare eficienta a acestora. 
Avantajul acestui sistem online este evident. In loc sa pierzi timpul cautand adrese si telefoane si explicand mai multora ce doresti, poti trimite cererea ta instantaneu unui numar impresionant de firme si poti primi oferte pe care sa le compari si sa alegi ce iti trebuie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.