Translate

miercuri, 26 aprilie 2017

Sisteme industriale cu design modern



In zonele urbane dezvoltate se pot observa tendintele si evolutia catre un design de inspiratie futurista. Majoritatea acestor constructii sunt de tip industrial. 

In crearea sau renovarea unei cladiri industriale, un rol important il joaca si invelitoarea pentru acoperis alaturi de elementele de fatada. Civeflor pune la dispozitia clientilor interesati invelitori metalice pentru sisteme industriale, diverse accesorii de inchidere, de racord, elemente de siguranta a acoperisului si de etansare. 

Constructiile industriale contemporane sunt definite de un stil arhitectural aparte, dar si de un decor exterior minimalist. Totodata, forma acoperisului poate sa ofere, pe langa functionalitate, si o estetica deosebita. Acoperisurile acestui tip de cladiri includ frecvent terase sau mansarde de birouri. Halele de productie si depozitele pot beneficia de mai multa lumina naturala interioara prin alternative moderne cum sunt ferestrele largi montate in acoperis. 


Solutia invelitorii metalice este preferata in cazul multor cladiri cu design industrial. In plus, tigla metalica mata sau lucioasa se preteaza pentru combinatii versatile cu diverse elemente de fatada. 

Aspectul otelului din partea superioara a unei constructii, de pilda, creeaza un efect modern in combinatie cu finisajele exterioare fabricate din materiale variate si utilizate la placarea peretilor. Imbinand rezistenta structurii cu modernitatea finisajelor, cladirile industriale ne atrag prin ceea ce am putea numi arhitectura secolului XXI. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.