Translate

vineri, 14 aprilie 2017

Bottega Verde, produse unice

Au trecut doua saptamani de cand "consum" cu mare incredere produsele de la Bottega Verde, firma al carei nume imi sugereaza perfect o veche spiterie in care numai patronul mai cunoaste secretele potiunilor din plante si are grija sa le transmita fiului sau, urmatorul spiter cu puteri tamaduitoare.
Pe rafturile de lemn innegrite de vreme stau in devalmasie cutii si flacoane, saculeti de panza cu pulberi neidentificabile, pe la colturi atarna smocuri de flori uscate, iar pe masa se inalta flacara jucausa a unui arzator, alaturi de retorte, eprubete si mojare de portelan.
Si de altfel, chiar asa a pornit firma toscaneza in 1972, ca o "erboristeria", un magazin de produse naturale obtinute din cele mai valoroase plante ale Italiei.
Asadar, cand vezi astazi istoria firmei si apoi studiezi compozitia retetelor, iar la urma iei aminte si la parfumurile minunate sau la ambalajele romantice, colorate, atragatoare, este imposibil sa nu realizezi ca nu te afli in fata unor produse banale. Blande cu pielea, prietenoase pentru corpul nostru, cu formule delicate, astfel de produse sunt facute sa incante simturile, nu numai sa rezolve nevoile noastre de ingrijire.


V-am povestit despre vopseaua de par Color Brio, a ramas sa va spun despre batonul pentru zona ochilor si despre roll-on-ul cu bumbac.

Batonul sau stick-ul hidratant cu Aloe din gama Nettare di Bellezza (e clara traducerea, nu?) pentru conturul ochilor este cu adevarat un produs deosebit. Nu prea am folosit eu acest tip de produs, am avut candva un roll-on cu gel pentru ochi de la alta firma, dar niciodata ceva care sa aiba consistenta aceasta. Consistenta aduce cu cea a deo-stick-ului de subrat, dar este mult mai fin la atingere.
Gelul de Aloe din compozitie provine de la plante cultivate organic. Acest gel da culoarea produsului si mirosul extrem de natural, discret (nu sunt adaugate parfumuri). Oligoelementele au efect energizant si restructurant. Ambele ingrediente concura la combaterea cearcanelor si la o privire mai luminoasa.
Ambalajul este mic, produsul are 5 ml, dar nu va uitati la cantitate, se consuma destul de greu pentru simplul motiv ca este suficient sa il treceti o singura data, apasat, in jurul ochilor ca sa simtiti umezeala, hidratarea pe care o ofera. Intra repede in piele si ai senzatia ca iti intinde toate cutele, motiv pentru care il consider un excelent remediu de urgenta, cand trebuie sa arati mai proaspata intr-un timp scurt. Chiar si cand esti plecata de-acasa deoarece nu luceste dupa aplicare, nu se cunoaste deloc.
Dupa cum vedeti in poza, sub capacul mare se prezinta un al doilea capacel de siguranta menit sa protejeze de expunerea la aer si de contactul cu suprafetele in cazul in care il scapati pe jos. E bine sa folositi capacelul, nu sa-l aruncati din comoditate.
As zice ca este produsul ideal de vara, atunci cand trebuie sa faci drumuri prin soare, cu ochii neprotejati. Stim cat este de sensibila zona ochilor la expunerea la soare, asa ca o hidratare si catifelare rapida cu acest baton vor combate eficient imbatranirea prematura a pielii. Fiind in ambalaj mic, isi gaseste un loc permanent chiar si in cele mai stramte posete, chiar si in portofel, asa ca nu il uitati niciodata acasa!

Ei, cu deo roll-on-ul delicat, Linea Fiori, cu lapte de bumbac, am dat lovitura. Din punctul meu de vedere, cel putin, pentru ca nu ma pot lipsi de acest soi de deo.


Asa cum, de ceva timp nu mai folosesc vopsea de par cu amoniac, asa si la produsele de subrat incerc sa caut chestii fara alcool. Asta deoarece am pielea sensibila si apar repede iritatii neplacute. Surpriza cu acest deo este formula fara alcool si FARA SARURI DE ALUMINIU ! Asta in conditiile in care are un parfum foarte, foarte placut, e greu sa descriu laptele de bumbac, dar credeti-ma ca este placut.
Spun asta deoarece am mai incercat si produse naturale, dar care nu au parfum si nu prea imi convin.
Avand in vedere ca il folosesc de doua saptamani, pot sa spun ca isi face treaba. Iar eu sunt genul care mai si transpira. Nici vorba de iritatii, bineinteles, iar dupa aplicare senzatia de umed si lipicios dispare destul de repede. Nu pateaza hainele!
Va reamintesc ca vine sezonul cald in care ne vom epila mai intens, iar studiile au aratat ca epilarea nu face casa buna cu produsele agresive, fiind un motiv pentru care creste riscul de aparitie a tumorilor la san. Incercati sa folositi produse sanatoase macar pe timpul verii.
Din gama Linea Fiori fac parte si deo roll-on cu flori de lotus si ceai verde. Le gasiti acum la pret redus de 22 lei pe site si merita sa faceti o incercare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.