Translate

vineri, 21 august 2015

Sandalele Ivankai Trump

Ivanka Trump este fiica bine cunoscutului miliardar Donald Trump si probabil ati vazut-o la televizor daca ati urmarit reality-show-ul "The Apprentice"-Ucenicul.
Ei bine, cu ce se poate ocupa o fata bogata de 31 de ani? Fost model, Ivanka este in prezent om de afaceri si mama a doi copii. Afacerile sunt inevitabil axate si pe fashion. Daca aveti curiozitatea sa cautati fotografii pe net, veti vedea ca Ivanka are foarte mult bun gust, aparitiile ei la evenimentele mondene sunt condimentate de tinute frumoase, decente si sexy in acelasi timp, rochii deosebite si pantofi sau sandale cu tocuri foarte inalte. Dar ce pantofi! Ivanka stie sa poarte incaltamintea cu stil si nu a renuntat la tocurile subtiri nici macar in perioada sarcinii.

O latura a afacerilor pe care le conduce se refera si la realizarea de incaltaminte, colectiile ei de sandale cu toc facand deliciul femeilor pasionate de acest gen de incaltaminte eleganta.
"Blestemata sa fii Ivanka pentru pantofii tai scumpi!" ofta cineva, in engleza, pe un blog. Si pe buna dreptate. Designul este special, tocurile pana la cer, ansamblul iti ia ochii si iti scoate banii din buzunar. Si te face sa te simti intr-un anume fel: ca o printesa.
Iata cateva dintre modelele aflate in magazine (cele straine, bineinteles!):












5 comentarii:

  1. Modelele sunt foarte frumoase, rafinate si deloc incarcate. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase sandale. Foarte echilibrate, cu tocuri potrivit de înalte, cu modele nici prea simple, nici prea încărcate. Mi-a făcut plăcere să citesc acest articol și să privesc fotografiile.

    Fiindcă ți-am descoperit de curând blogul și mi-a plăcut ce am văzut, te-am nominalizat aici: http://www.lecturirecenzate.ro/2015/08/leapsa-pe-blog-bloguri-noi-3/

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.