Translate

duminică, 14 iunie 2015

Bijuterii din materiale vintage

V-ati gandit vreodata ce se poate face cu o coada de lingurita de argint? Ei bine, exista cineva care a dat o alta intrebuintare minunatelor lingurite vintage. Pe http://www.roses-and-teacups.com veti gasi bratari si ceasuri de mana confectionate din cozi de lingurita din argint sau placate cu acest metal, modele din anii 1800.
In plus, bratarile au charmuri confectionate din bucati sparte de portelan chinezesc montate in argint.
Dar sa vedeti colierele! Sunt confectionate din bucati de cozi de lingurite, nici nu ti-ai da seama daca nu ai citi descrierea produsului.
Modelele portelanului chinezesc sunt delicate si pastelate, asa cum stim cu totii ca arata frumoasele desene de pe vazele si vesela din acea parte a lumii. Fragmentele de portelan au fost montate astfel incat sa se obtina brose, coliere, cercei sau bratari, piese pretioase, incantatoare. Pentru mai multa stralucire au fost adaugate si bucati de sticla sparta.
Recunosc ca aceasta metoda de a recupera resturi de materiale este cu totul inedita.
Un alt material folosit este alama antichizata prin oxidare si apoi lacuita pentru obtinerea aspectului victorian, vintage, la care au fost adaugate cristale Swarovski. Modelele cu charmuri gen "ora ceaiului" te poarta pur si simplu intr-o alta epoca.





Un comentariu:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.