Translate

vineri, 19 iunie 2015

Utilizari obisnuite pentru o tableta neobisnuita-Samsung Galaxy Tab 4

Uneori o tableta este extrem de buna la casa omului, fie si pentru ca nu mai ai loc la calculator de copil, iar tu ai ceva extrem de urgent de facut online.
Alteori insa o tableta bine dotata, asa cum este Samsung Galaxy Tab 4 isi poate dovedi utilitatea in cele mai neasteptate moduri, tu doar trebuie sa o cumperi, vei descoperi situatiile pe masura ce o folosesti.


Esti pe drum cu treburi si ai pierdut serialul preferat? Scoti tableta si vizionezi pe net ultimul episod. Eu am pierdut episodul de luni din Urzeala Tronurilor si era gata sa intru in sevraj. Cei doi barbati din familie se bateau deja pe calculator, mai aveam putin si si as fi incercat sa vad filmul pe telefonul consortului. Samsung Galaxy Tab 4 mi-ar fi usurat "suferinta". Ecranul WXGA de 7 inchi, cu raport de 16:10 al afisajului mi-ar fi oferit o vizionare exceptional de clara, tolanita pe canapea, fara stresul de a fi evacuata din fata ecranului. Cu multitasking, adica as fi putut verifica concomitent si emailul sau facebookul, scutind efortul de a parasi ferestrele, ca sa intru in altele. Economie de timp.


Asistentul meu la cumparaturi? O tableta Samsung usor de carat in geanta, dotata cu aplicatia Barcode Scanner. Scot tableta, pun camera pe codul de bare al produsului si aflu imediat informatii despre produs. Este foarte utila cand nu intelegi de exemplu ceva de pe lista de ingrediente sau vrei sa afli pareri pro si contra.
Vreau sa traiesc in lumea mea. Citind cu Samsung Galaxy Tab 4. Tableta este un excelent e-reader datorita ecranului de 7 inchi. La miopia pe care o dezvolt, zau ca o pagina de hartie cu text devine un cosmar daca este tiparita marunt. Cu tableta imi voi menaja ochii si imi voi putea prelungi astfel serile de lectura sau imi voi petrece timpul mai placut intre doua activitati zilnice. Rutina si-a gasit dusmanul!
Trebuie sa ma organizez. Mi-ar trebui o agenda, dar e greu de carat in poseta. Poate o tableta? As putea vedea un calendar, notite in documente Word si Excel, prezentari Power Point. Samsung Apps ofera chiar Hancom Editing Tool pentru a edita documentele din mers, atunci cand nu ai acces la PC. As scrie articolele pentru blog atunci cand sunt in alta parte decat acasa, lucru pe care nu am cum sa il fac in prezent. Ideile imi vin uneori pe neasteptate, se intampla sa le pierd daca nu notez repede cu "creionul pe hartie".
Sunt o aiurita, ma ratacesc oricand, oriunde...Nu am simtul orientarii, nu reusesc sa invat rute, strazi, desi merg des pe teren pentru ca asa mi-este serviciul. Ghidul meu prin oras? Un Samsung Galaxy Tab 4 cu harti. Am ajuns sa depind de hartile pe hartie, indiferent unde vreau sa ma duc. Am cearsafuri clasice sau le printez de pe net. Ma lupt cu vantul la cate un colt de strada si uneori ma dau batuta sau ma invart nebuneste prin toata zona. Consum multa energie pentru a obtine ceva simplu. Tableta este subtire si usoara, imi ofera acces imediat la date, pot sa o iau in geanta oricand plec intr-o noua "misiune".
Sunt pe teren. Aparatul de fotografiat ma cocoseaza. Are obiectiv greoi si eu trebuie sa urc un deal cu chestia asta atarnata de gat! N-ar fi mai simplu sa scot tableta cea usurica din rucsac? E in stare sa captureze imagini si sa faca filmulete de inalta calitate, nu intotdeauna am nevoie de acuratetea obiectivului de fotografiat clasic. Apoi pot sa transfer totul in calculatorul de la birou cu ajutorul Samsung Link. Probabil ca gatul meu mi-ar multumi!
Tocmai am aflat ceva foarte important. Trebuie sa spun si prietenilor, colaboratorilor, persoanelor interesate. Dar nu am toate numerele de telefon si oricum, ar dura ceva sa pot trimite sms-uri la toata lumea. Dar am la mine frumoasa mea tableta si baza de date cu e-mailuri si contacte. Scriu si trimit mesajul intr-un singur pas. Toti vor afla instant ceea ce vreau sa le comunic. Si imi vor putea raspunde tot pe mail.
Ploaia este intotdeauna neasteptata. Un prezentator meteo la purtator ar fi de nepretuit. Niciodata nu reusesc sa apreciez cum este mai bine sa ma imbrac, daca sa iau umbrela sau nu, sandale sau pantofi, pelerina de ploaie, daca sa plec la drum sau sa stau in casa deoarece vine furtuna... O tableta prietena cu vremea ar rezolva multe dileme.
Putina visare nu strica. O tableta te poate scoate din pana de idei. As indrepta tableta spre cerul plin de stele si as putea afla numele celor mai stralucitoare dintre ele. Un mod perfect de a incheia o seara romantica!
Asa cum va spuneam, Samsung Galaxy Tab 4 este potrivita in multe situatii, trebuie doar sa o aveti la voi si veti descoperi singuri ce poate face. Si este Wi-Fi.

4 comentarii:

  1. Aș cumpăra una, dar nu știu dacă nu se deformează, fiind prea sincer, dacă cumva nu-mi produce emoții prea insistente să-mi sară limbile ceasului sau este atît de cultă să-mi scoată banii din bancomat. Maldoror

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-ti scoata banii din bancomat nu cred, dar in mod sigur gasesti vreo aplicatie financiara sa-ti arate daca te apropii de falimentul personal. Exista atat de multe aplicatii in ziua de azi, cine stie, poate Samsung produce si emotii...

      Ștergere
  2. Pe post de GPS în mașină ar fi excelentă, că are ecranul mult mai mare decât al unui telefon. Și în plus, am citit pe undeva odată că ar merge conectată la un proiector. Asta chiar mi-ar fi util.. că n-ar mai trebui să car laptopul cu mine când am vreo prezentare ceva...
    Pe post de aparat foto nu-i stă bine ... am mai văzut oameni făcând poze cu tableta... era ciudat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, exact! La prezentari! As folosi-o la poze, telefonul meu nu face fata la chestia asta, iar aparatul foto e greu cand bantui dealuri si cari si altele.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.