Translate

sâmbătă, 27 iunie 2015

Catalin Botezatu si tinutele sport

Stiu, nu prea se "pupa" cele doua extreme ale titlului. Cand spunem "Catalin Botezatu" ne gandim de obicei la un designer vestimentar cu staif, cu o viata mai tumultoasa si cu o contributie in moda mai mult spre segmentul de lux, stralucitor al acesteia, indiferent ca vorbim de rochii de seara, lenjerie, pantofi, accesorii sau costume de baie. Catalin Botezatu vede latura de vis a vietii si ne incanta prin colectiile sale exotice: Hot Rainbow, Return to Ra, Maserati, Chicago, Tunisia, Ameno...
Vi l-ati imagina pe Catalin Botezatu ancorat bine cu picioarele pe pamant, gandindu-se la ce sa imbrace o femeie cand iese la jogging sau in parc, la o plimbare cu familia? Surprinzator, chiar se gandeste... Eu am aflat-o direct (fara interventia vreunui paparazzi), cautand ceva pe net si nimerind pe magazinul online oficial al creatorului: CBstore

Ce cautam? Sneakers
Mda, m-a ajuns nevoia unor haine lejere, nu casual, nu de dus la serviciu, nu de ocazie. Si tot dand roata prin on-si offline dupa ceva comod, dar si chic in acelasi timp, am constatat ca nu este atat de simplu sa gasesti ceva care sa iti convina. Bineinteles, eu sunt din soiul carcotaselor.
Cum spuneam, in magazinul Catalin Botezatu exista sneakers! Dar asta a fost doar prima dintre surprize pentru ca in magazin am descoperit si restul tinutei mele sport, confortabila si la moda in acelasi timp, dar si alte piese casual, atat pentru femei cat si pentru barbati.

Cel mai mult mi-au placut hanoracele in culori vii, perfecte pentru tinute de vara purtate in seri racoroase la munte sau la mare, iar sneakersii cu imprimeu ce imita pielea de vipera, lucrati manual in Italia, sunt comozi pentru plimbarile lungi. Colantii sunt o achizitie buna deoarece se potrivesc si ca imbracaminte sport, dar pot fi purtati si cu pantofi cu toc, iar maieurile outwear din magazin sunt extrem de sexy.
Cum se intampla de obicei, tot cautand imbracaminte sport, am ajuns sa studiez si alte posibilitati. Pornind de la colanti. Ca tot ziceam ca sunt versatili. Iata cum pot fi asortati intr-un outfit mai elegant:


Le gasiti pe toate, unele la reduceri substantiale, pe cbstore.eu, asa ca vedeti, nu este nevoie sa umblati prea mult pentru tinuta pe care o doriti. Plus ca veti avea sa satisfactia sa purtati haine facute de unul dintre cei mai reprezentativi designeri de la noi.

2 comentarii:

  1. sunt curioasa daca chiar tin! e atat de important sa fie materialul de calitate, sa respire pielea, incaltarile sa nu-ti ingreuneze alergarea...poate sunt obtuza..dar daca ar fi sa aleg tot intr-un magazin Nike as intra!...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sneakersi nu-s romanesti, sunt facuti manual in Italia, iar materialul hanoracelor mi s-a parut foarte frumos. Imi place talpa groasa la sneakersi, atenueaza bine cand calci mai apasat.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.