Translate

joi, 11 iunie 2015

Organic Baby devine Rangali

Rebrandingul sau rebranduirea mai pe romaneste este o strategie de piata utilizata mult la nivel mondial. De obicei, o firma alege sa-si schimbe numele, adica sa se rebranduiasca, atunci cand vrea sa treaca la un alt nivel, sa anunte o schimbare.
Despre Organic Baby este imposibil sa nu fi auzit, daca sunteti fani ai shoppingului online si ai unui mod de trai natural. Asta deoarece, de-a lungul timpului, Organic Baby s-a axat pe produse bio, naturale, sigure pentru ingrijirea copiilor, dar si pentru mamicile preocupate de sanatatea lor personala. Si a reusit sa fie unul dintre cele mai mari si mai cautate magazine online, avand clienti fideli si din ce in ce mai numerosi.

 Organic Baby implineste 6 ani de existenta si, cu aceasta ocazie, si-a schimbat denumirea in Rangali.
Aceeasi echipa inimoasa, aceleasi produse de calitate exceptionala, dar o oferta mult extinsa, la intreaga familie! Acesta este motivul din spatele rebranduirii. 



Rangali este marca inregistrata a SC Texacom SRL si cuprinde, pe langa magazinul online rangali.ro, si un showroom in Bucuresti, str.Ion Bogdan nr.26 (zona Pietei Romane) plus un numar impresionant de peste 200 de colaboratori, farmacii si magazine bio, naturiste sau din mediul virtual. Mai mult, este unul dintre importatorii si distribuitorii recunoscuti de produse cosmetice organice in Romania.

BE NATURALLY BEAUTIFUL!
(Fii frumoasa/frumos in mod natural!)
este noul slogan al magazinului, asta daca mai era nevoie de un indemn pentru cei familiarizati deja cu produsele oferite, peste 22 de game importate exclusiv din UK, Franta, Germania, Spania si Italia.

Indiferent ca sunt produse pentru copii, adolescenti sau parinti, cosmetice sau produse pentru casa, cumparatorul va avea certitudinea ca achizitioneaza, la un pret accesibil, ceea ce este cu adevarat sanatos pentru corpul sau, fara ingrediente sintetice, chimice, incompatibile cu organismul.
Daca nu ati vizitat inca magazinul, va voi spune ce mi-a facut mie cu ochiul.
M-am bucurat sa redescopar produsele de curatenie din gama Earth Friendly Products, ba chiar intr-o oferta mare, cum nu cred ca am vazut-o in alta parte in online. Sunt detergenti bio, cu formule blande, am avut ocazia sa incerc cateva produse de menaj si am fost incantata de eficienta si parfumul natural.
Nu uitati ca aici puteti gasi scutece eco, lenjerii eco pentru copilasi, accesorii Vital Baby fara BPA, latex sau PVC. 
Daca tineti la hrana sanatoasa, veti putea alege dintr-o oferta mare de mancare bio, paste fainoase, paine fara gluten, batoane vegane si dulciuri, uleiuri virgine, ceaiuri si sucuri, lapte praf, zahar, cereale, miere, orez si faina si altele.

 In zona cosmeticelor bio gasiti "rafturi" intregi, mie mi-au placut foarte mult parfumurile florale naturale sub forma solida, cutiutele in care sunt prezentate sunt adorabile. Dar cel mai tare m-a incantat vopseaua de par henna Corpore Sano sub forma de crema, deoarece garanteaza ca se utilizeaza mult mai usor si fara inconvenientele clasicei pudre.
Va recomand sa vizitati sectiunea uleiurilor vegetale de uz cosmetic, sunt diversificate si veti descoperi cu siguranta ceva potrivit pentru problemele voastre, mai ales ale tenului. Nu fiti egoiste si uitati-va si la cosmeticele bio pentru barbati, merita si partenerii nostri sa fie rasfatati.
Daca v-am starnit curiozitatea, va las sa descoperiti singuri surprizele din noul magazin Rangali.ro, sfatuindu-va sa aveti rabdare, oferta este extrem de generoasa, peste 1000 de produse, si merita vizionata pe indelete.

Voi incheia spunand ca, asa cum a fost dintotdeauna, indiferent de numele magazinului, echipa din spatele acestei initiative a fost dedicata in permanenta gasirii acelor produse lipsite de tot ceea ce ne sperie in prezent, in materie de ingrediente: SLS, parabeni, derivate din petrol si uleiuri minerale, parfumanti si coloranti sintetici sau uree. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.