Translate

luni, 22 iunie 2015

Bijuterii contemporane-Return to innocence

Daca aveti o fire romantica, aplecata spre lucrurile vintage din alte epoci, daca sunteti o visatoare incurabila, o persoana care adora obiectele jucause, patinate, pastelate si... dulcege, atunci trebuie sa stiti ca exista foarte multi creatori care profita de acest curent in moda accesoriilor si creeaza bijuterii bogat ornamentate, inspirate din trecut.

Paulette (beedeebabee.blogspot.ca) are un apetit sanatos pentru brose in forma de inimioare, trandafirasi si pasteluri delicate. Creatiile ei arata de parca ar fi modelate din zahar si fondant, iti vine sa le gusti, nu alta! Dar sunt din fetru, margele, broderii delicate, croset...



Wishtaria este din Japonia si se axeaza pe bijuterii reprezentand flori si fructe, culorile sunt un pic mai tari decat pastelurile adevarate, predomina rozurile si nuantele de rosu.


Chikako Maeda este tot un designer tot din Japonia caruia ii plac crengutele realizate din material textil, montate in diademe/bentite sau brose si cercei cu design floral.


Aidan Tunell din SUA-Colorado este in primul rand un lucrator al metalului, fie ca este cupru, nichel sau alama. Adauga fire metalice si pietre semipretioase si creeaza modele vegetale pline de fantezie, in culorile ruginii ale toamnei.



Lindsay Taylor din Marea Britanie este o artista a broderiei, dar si a modelarii textilelor in trei dimensiuni, rezultand coliere statement sau accesorii pentru par, inspirate din formele naturii.






Un comentariu:

  1. Ce frumoase realizari! E foarte greu de ales. Toate sunt tare frumoase.
    O saptamana frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.