Translate

duminică, 21 iunie 2015

Clubul cinefililor

Carmen are o noua initiativa... Clubul cinefililor este locul unde, pe parcursul unei saptamani, poti recomanda filmele care ti-au placut. Intra pe link, inscrie-te in tabel si, bineinteles, citeste sugestiile celorlalti participanti daca esti in cautarea unui film bun.

Filmul (horror) pe care vi-l recomand se numeste Sinister si este din 2012, cu dragutul de Ethan Hawke in rolul principal. Mie imi place tare mult actorul, l-am mai vazut si in ceva cu vampiri, deci recidiveaza. Aici joaca rolul unui scriitor in cautarea gloriei apuse, avid sa scrie inca o carte de succes. Filmul este facut cu cap, adica iti face parul maciuca. Nu e de mirare, a fost realizat de echipa care a facut si seria Paranormal Activity si este regizat de Scott Derrickson (The Exorcism of Emily Rose).
P.S. De Ethan Hawke imi place de ceva ani incoace, de cand mama sa, cu o vocatie regasita de lucrator social, s-a stabilit in Romania si a ajutat o gramada de oameni saraci sa-si dea copiii la scoala sau sa gaseasca locuri de munca.




5 comentarii:

  1. m-as bucura sa am timp de filme :)
    dar saptamana viitoare sigur, merg la film in aer liber!!

    RăspundețiȘtergere
  2. am adormit in timp ce se incarca filmul!...poate weekendul urmator :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vazand trailer-ul mi-am dat seama ca l-am vazut si stiu ca mi-a placut, dar nu-mi mai amintesc amanunte. De speriat, insa, nu m-am speriat - poate pentru ca sunt obisnuita cu genul. :)
    Citisem pe undeva ca au facut Sinister 2...
    Saptamana minunata sa iti fie!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am vazut filmul si chiar daca horror nu este genul dupa care ma dau in vant, promit sa caut filmul si sa il vad :) Daca tu il recomanzi, trebuie ca merita. Multumim! ☺
    Un start bun in noua saptamâna!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.