Translate

vineri, 26 iunie 2015

ECCO-The shoe must follow the foot

Probabil ca danezul Karl Toosbuy nu si-ar fi imaginat in anul 1963 unde avea sa-l duca visul de a detine propria fabrica de incaltaminte si de a crea un pantof care "sa urmeze piciorul", cu alte cuvinte de a se face cunoscut lumii datorita unui tip de produs dupa care alearga toata lumea: acela pe care nu simti ca il porti.
"The shoe must follow the foot" este lozinca brandului ECCO si nu cred ca exagerez cu nimic cand spun ca fondatorul sau danez a reusit sa revolutioneze aceasta industrie, perfectionand continuu procesul de fabricatie al incaltamintei. Prin anii '70 designerul Ejnar Truelsen avea sa conceapa prima serie de succes a brandului, iar unele modele sunt in productie si astazi, dovedind perenitatea modului cum au fost gandite.

Mocasinii ECCO Mind lansati in 2013 cu ocazia implinirii a 50 de ani de la nasterea brandului


ECCO a fost adus in Romania de un doctor chirurg si asta poate spune multe despre recunoasterea beneficiilor furnizate de acesti pantofi pentru sanatatea piciorului. Probabil ca stiti magazinele fizice din Bucuresti, sunt opt cu totul dar, spre fericirea noastra, a celor care nu frecventam capitala chiar atat de des, s-a lansat si magazinul online, ecco-shoes.ro, unde se pot gasi si mocasinii frumos colorati din imaginea de mai sus.

De ce vorbesc despre mocasini? Pentru ca am batut drumurile prin oras, timp de patru prea-frumosi si de neuitat ani de liceu, incaltata si cu o pereche de mocasini albastri. Pe vremea aceea nu erau atat de multe autobuze ca astazi, preferam sa o iau la picior spre scoala, pe stradutele vechi, pline de farmec ale Ploiestiului. Am mers kilometri intregi, fara sa simt oboseala, in acei pantofi extrem de comozi, motiv pentru care ii asociez si astazi cu acele timpuri relaxate, fericite, lipsite de griji. Pentru mine, mocasinii fac parte din adolescenta si ori de cate ori ii vad prin magazine parca deschid o portita a inimii spre acele amintiri.

Mocasinii ECCO sunt confectionati din piele intoarsa de camila si singurul pericol din partea lor este sa te indragostesti iremediabil de confortul si veselia pe care o inspira. Asa cum am spus, sunt atemporali si potriviti oricarei varste, oricarei epoci, indiferent de ce trenduri circula, dovada ca un produs sanatos va rezista in preferintele publicului.
In 2014, ECCO a aniversat 10 ani de cand este in Romania si se poate lauda cu 20 de magazine raspandite prin tara. Acum, acestora li se adauga magazinul online unde te poti delecta cu fotografii de inalta rezolutie si extrem de fidele. Si de ce n-ar fi asa? Pantofii ECCO sunt perfect finisati, eu m-am distrat marind pozele si urmarind calitatea cusaturilor, a lipiturilor, a taieturilor, fara sa pot gasi un singur defect. Mno, iata ceva care n-are nevoie de Photoshop, am ras in sinea mea.
Poate este momentul sa revin la frumosii ani ai adolescentei.

P.S. Alte avantaje ale magazinului online sunt legate de faptul ca echipa din spatele site-ului a incercat sa ofere aceleasi conditii ca intr-un magazin fizic:
-dreptul la retur in maxim 360 de zile (!!!) cu returnarea banilor in maxim 14 zile de la inapoierea produsului nepurtat, in ambalaj original
-transport gratuit prin curier la comenzi mai mari de 300 de lei
-daca nu se potriveste numarul, se anunta pe mail iar firma va trimite noii pantofi, vechii pantofi ramanand la client pana vine curierul cu ceilalti
-la primul retur transportul este gratuit, al doilea este platit de client



8 comentarii:

  1. Foarte faine sunt incaltarile de pe site, se vede calitatea!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place ca au modele clasice, cu forme frumoase pe linia piciorului, nu excentricitati!

      Ștergere
  2. Eu sunt o mare cumparatoare de pantofi buni,comozi,dar cu putini reusesc sa ma acomodez.Mocasini nu prea am avut,e o idee.Un weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca intri pe magazin vei vedea exact ceea ce cauti, au pantofi cu un calapod foarte bine adaptat formei anatomice a piciorului, poti sa observi dupa cum este linia botului chiar si la mocasini.

      Ștergere
  3. :) Îmi plac mocasinii încă din copilărie când am citit prima dată Winnetou!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai sa crezi, dar tot de-acolo a pornit si preferinta mea, se vede ca suntem din aceeasi generatie si am citit aceleasi carti.

      Ștergere
  4. sunt asa comozi, eu am o pereche de papuci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am inca nimic de la ei, dar se vede dupa modul cum sunt lucrati ca e treaba serioasa, acum am si confirmarea ta.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.