Translate

miercuri, 5 martie 2014

Din perlele copilului

Citesc cu stupoare o stire pe fb. Strig la consort care se uita la meci in sufragerie:
" I-auzi mai, cica Ianukovici a murit aseara intr-un spital din Rusia..."
" Nu cred. O fi vreo smecherie la mijloc..." vine raspunsul sceptic.
" S-a auto-asasinat?" se baga pustiul in vorba.


P.S.: Mi-a placut "perla" lui Obama... Cica daca rusii nu inceteaza ii vor izola international. Hai mai? Cum naiba izolezi o tara de o asemenea dimensiune si putere? Asta seamana cu zicerea lui Emil Constantinescu din vremea cand era presedinte. Era la un toc-soc tv si cuvanta foarte nervos despre Taiwan, ca ce are China cu Taiwan-ul? Ca la o adica noi trebuie sa tinem cu capitalistii din Taiwan si daca e nevoie vom rupe relatiile cu China. Domnul Emil era cam prostut cand afirma ca se pot rupe relatiile cu un miliard de oameni. Ma rog, a dat dansul multe balarii pe gura in mandat, dar asta a fost cea mai viguroasa. Asa si Obama...asta uita ca Rusia e cat un continent si, mai ales, ca e pe alt continent decat SUA. A da, si ca ne da gaze, dar asta e o chestiune insignifianta.

8 comentarii:

  1. Într-adevăr. Acolo sunt jocurile ascunse ale Rusiei, care mai face o mutare pe tabla de șah a omenirii. O seară minunată! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Grozav pustiu!
    Sa-ti traiasca!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai un copil inteligent,să-ți trăiască!
    O zi minunată îți doresc!
    Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. ...americanii au investit masiv in Grecia dupa 1947 pentru a nu o lasa in sfera de influenta a URSS. Tot. Asa si acum. Nu sunt importante granitele unei tari, atata timp cat toata lumea te ignora din punct de vedere economic si politic. Degeaba produci daca nu mai ai piete de desfacere...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traim in vremuri in care batalia se da pe resurse, nu pe principii sau orgolii. Poate sa declare Obama ce vrea atata vreme cat Rusia sta pe mare parte din resursele planetei. De fapt declaratiile din aceasta perioada au fost fum in ochii publicului. In spate s-au targuit cu totul alte interese. Rusii invadeaza iar restul lumii se preface indignata. Deja-vu.

      Ștergere
  5. Se impaca ei... Mai o regiune autonoma, un pic de democratie, niste compromisuri si gata. :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai original pustiul tau decat aia care ar spune 'l-au sinucis americanii" :D
    Si stie mai multe decat mine; eu nu stiu mai nimic despre realitatile actuale - m-am autoizolat de TV (personalmente si fara ajutorul lui Obama).

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.