Translate

marți, 4 martie 2014

Inainte de a avea prieteni, e bine sã-ţi cunoşti duşmanii!


Nu cred cã este un panseu consacrat, l-am prelucrat eu sau, mã rog, l-am scos din abisurile gândirii, fãrã sã-mi dau seama de unde a picat acolo. Prin duşmani a se înţelege slãbiciunile.
Adolescenţa nu este uşoarã pentru nimeni, constaţi cã propriul trup îşi face propriile reguli, iar hormonii nãvãlesc ca o hoardã de barbari, dând peste cap cam tot ce învãţasei despre viaţã în general. Descoperi cã ai piele rebelã, transpiraţie inoportunã, emoţii imprevizibile şi pãrţi ale corpului despre care nu credeai cã se pot manifesta în vreun fel. Copilãria este inodorã, adolescenţa este cam pe-acolo…


Astãzi lucrurile stau altfel. Farmec nu se dezminte, continuând tradiţia deodorantului Favorit cu o serie de produse antiperspirante Gerovital H3 prof.dr. Ana Aslan, concepute nu numai sã ţinteascã problemele create de transpiraţia apãrutã în cantitãţi şi momente nepotrivite, dar şi psihicul utilizatorului. Asta deoarece cele patru produse ale seriei beneficiazã de combinaţii de parfumuri cu adevãrat interesante, relaxante, elegante, menite sã energizeze, sã confere eleganţã, sã învãluie în senzualitate, sã fie terapie, în funcţie de împrejurare. Iatã mai jos descrierea acestora, pe mine m-au dus cu gândul far, far away, la grãdini orientale luxuriante.

Deodorant antiperspirant Gerovital H3 Splendide – aromã floralã de frezii, trandafiri, garoafe și zambile, competat la bazã de notele balsamice de lemn de santal și musk prețios
Deodorant antiperspirant Gerovital H3 Natural - cu note florale verzi, acquatice şi prospețimea coacăzelor negre, a florilor de ylang-ylang, de lotus și iriși, completată de eleganța și căldura florilor de bujori, a vetiverului și musk-ului.

Deodorant antiperspirant Gerovital H3 Sensitive - în care notele orientale de lemn de santal, vetiver, musk  și ambrã sunt intensificate de rășini dulci, vanilie și tonka, iar condimente de tipul coriandrului, cuișoarelor, cardamonului, gingerului și piperului adaugă vibrație la nota de iriși, trandafiri, iasomie și lăcrimioare din inima parfumului, frezie, bergamotã și mandarine la vârf.
Deodorant antiperspirant Gerovital H3 Fresh - un parfum ce combină dulceața și prospețimea piersicii, a coacăzei negre, fructului pasiunii și fructelor roșii coapte cu flori de mușcatã, iasomie sălbatică, Ylang-ylang și trandafiri, într-o bază de vanilie, lemn de santal și musk.
O experienţã cu zero alcool, triclosan, parabeni si…urme albe.
Vã invit sã le încercaţi!

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2014




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.