Translate

sâmbătă, 29 martie 2014

Online-ul salveaza offline-ul

Stiti ce greu gasesti lucruri care sa se asorteze?  Vezi o pereche de pantofi superba, la oferta, dar care se potriveste ca nuca in perete cu garderoba ta nu tocmai de lux. Rezisti eroic cam doua secunde, ca pretul e strigator la cer de mic, dupa care cedezi psihic si-ti zici ca vezi tu cum faci sa se asorteze. Am vazut atatea asemenea cazuri disperate, incat pot face statistici. Invariabil, "victima" scoate de la naftalina celebra zicere: "Las' ca imi cumpar o geanta care sa mearga cu pantofii!".
Dupa o saptamana o vezi defiland cu pantofii, geanta, o fusta si o esarfa, toate noi. Pai da, ca geanta cerea si o fusta adecvata, nu jafurile din sifonier, iar daca ai imbracat partea din dos, iti trebuie neaparat si ceva in partea superioara. "Pentru simetrie" vine explicatia, foarte logica in cazul femeilor. Nu mai pun la socoteala alergatura dupa piesele potrivite. Ca pantofii sunt turcoaz cu ape albastru-aurii si fundita verde, asa ca musai sa fie ceva in nuante.
Concluzia? Sa nu te puna Aghiuta sa-ti iei pantofi noi, ca s-a dus pe apa Sambetei putinul timp liber! Nu ca shopping-ul n-ar fi placut, dar la noi nu gasesti niciodata in primul magazin must-have-ul. Nu gasesti nici in al doilea, nici in al zecelea si nici macar in orasul de bastina in cazul meu. Uiti de copil, de sotul morocanos, de mancare, de curatenie, ajungi acasa la ore prohibite si de obicei te doare capul cand te vari in pat. E ca o a doua slujba!
Nu e de mirare ca femeile apeleaza tot mai des la magazinele virtuale. Scutesc alergatura si sunt fresh cand ajung acasa. Si nu e de mirare ca magazinele online incearca sa aiba oferte cat mai diverse, ideea este sa tii cat mai mult clientul pe site! Este si cazul elefant.ro "rebranduit" si transformat din librarie in mall prin adaugarea da incaltaminte, imbracaminte, accesorii, jucarii si, mai nou, cosmetice.
Si pentru ca primavara este in sfarsit stapana pe zilele noastre, este momentul sa lasam culorile mohorate si sa ne aratam adevarata stare de spirit. Pe elefant.ro apreciez faptul ca poti gasi culori vii, calde, solare la absolut toate accesoriile. Iata combinatiile care mi-au placut:

Ceas Noon Copenhagen, cercei e-Crystal si geanta Renata Corsi

Ceas Noon Copenhagen, geanta Pepe Jeans si ochelari de soare Marc Jacobs




Geanta Catalina Estrada, colier Zaysha si ceas Noon Copenhagen

Iar daca vreti o adiere de dragoste si primavara si in casa, puteti apela la un sticker Lipicios cu mesaj. Partenerul il va observa in mod sigur!





Un comentariu:

  1. Da e o firma serioasa.Ficamea tot cumpara online.dar nu nimereste intotdeauna .Ori nu sunt cei comandati,ori nu vin bine la numarul respectiv,etc.etc.Eu raman cu magazinul si sa probez,mai ales ca sunt tare ...asa ca babele.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.