Translate

marți, 4 martie 2014

Am citit si am tras linie

Mai tineti minte Biblioteca lui Chinezu'? Aia citita de tot blogger-ul roman avid de litere? Ei bine, a sosit momentul centralizarii, o munca dura as zice, fara sa exagerez, deoarece s-a citit la greu in anul ce a trecut. Topurile inscrisilor au relevat preferintele culi...ups!...literare si cred ca reprezinta o buna orientare pentru edituri. Trebuia sa postez graficul de dimineata, dar uite ca m-a prins seara cu ciorba pe foc si poza nepostata. Poza este relativ spus despre imaginea de mai jos. Ia priviti in ce culori s-a destrabalat Chinezu'!






4 comentarii:

  1. E bine că se citește, dar... Eu nu văd acolo niciun Kafka, Cehov, Dostoievski, nici măcar un Marquez sau Balzac, nimic. De ei mi-am adus aminte acum dar mai sunt și alții. De clasicii literaturii noastre nu mai zic nimic. Pe ăștia nu-i mai citește chiar nimeni? Era interesant de văzut tot clasamentul, nu doar primele locuri. Există? Eram curios și eu dacă mai apreciază cineva Ultima noapte de dragoste întâia noapte de război sau Romanul adolescentului miop...ca mine :)
    E prima dată când aud de Alina Nedelea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, pe-astea le-am citit pana in 30 de ani ca aveam dispozitii pesimiste, acum citesc chestii vesele si usurele sa compensez trista realitate. Cred ca si restul lumii procedeaza la fel. Daca vrei iti trimit docul cu centralizarea facuta de Sonia, este interesant de analizat, dar nu cred ca mai am mailul tau... Cat despre Soseaua Catelu de Alina Nedelea am citit recenzii favorabile, dar ma indoiesc ca este pe gustul meu. Presupun ca nu e SF si nici horror.

      Ștergere
  2. @Marius Exceptând "Ultima noapte de dragoste întâia noapte de război" toate cele pomenite de tine se află pe listă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspund cam târziu, scuze. Eu văzusem graficele alea și am crezut că nu sunt deloc pe liste. E bine că sunt citite, îmi dau seama că nu sunt pe gustul tuturor. Am fost surprins să văd pe locul 1 o carte de care nu știam, scrisă de o autoare de care habar n-aveam. :)
    @Spunsieu: interitus.ro @ gmail.com Dacă poți, trimite-l. Poate mai găsesc ceva interesant de citit, că tot se apropie vacanța :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.