Translate

duminică, 16 martie 2014

Moderarea comentariilor

Cum astazi am descoperit o zicere vulgara bagata de un anonim la un articol, zicere care nu stiu cat a zacut pe blog pana am descoperit-o, am hotarat sa moderez comentariile. Nu sa restrictionez categoria celor care pot comenta, ci sa moderez. Asta daca va intrebati de ce nu mai apar imediat comentariile pe blog si ce m-a apucat. Oricum, cred ca acelasi anonim binevoitor are ceva timp de pierdut si imi citeste si posturile, altminteri nu inteleg cum a aparut alta replica "politicoasa" la un articol numit "ANIME, obsesia japoneza". Asadar, anonimul meu drag pare si dependent/fascinat de desenele in cauza deoarece mi-a zis ca habar n-am despre ce vorbesc si ar fi bine sa sterg articolul. Ok, a amintit ceva si despre o lamaie, probabil cu referire la cura de slabire pe care vreau sa o tin, ca era putin confuz in exprimare. Am recitit articolul, ca este vechi, si am ajuns la concluzia ca este chiar bun si documentat, il puteti lectura AICI . Cat despre "fazanii" care-mi zboara pe blog, pentru stiinta lor voi preciza ca eu nu sterg articole la cerere decat daca au fost advertoriale. In cazul de fata chiar sunt incluse cateva date rezultate din studii, asa ca nu reprezinta neaparat o parere personala, este o realitate! In privinta injuraturilor, "fazanii" nu ma cunosc prea bine, nu sunt genul delicat si orice ar zice ei, eu pot inventa una si mai tare. Nu degeaba am trait atatia ani, cunosc cam tot ce se poate din limbajul suburban.

6 comentarii:

  1. Eu nu am activată moderarea dar urmăresc comentariile. Tot blogspot am. Dacă trec comentariile jignitoare sau off topic în spam în curând renunţă toţi. E mai uşor decât să moderez

    RăspundețiȘtergere
  2. ai facut foarte bine, ai acest drept!

    RăspundețiȘtergere
  3. majoritatea blogerilor au activat aceasta frunctie, asa ca...ai facut bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce să te superi pe o râmă? Are si ea porţia ei de viaţă. Că se târăste e destin implacabil şi chiar dacă ne repugnă,şi ne supără este interesant s-o inţelegi. Aşa că lasă blogul liber la vizite, chiar te rog, deşi câte unele opinii te pot jigni..Poate e mai frumos să treci suverană pe lângă rauvoitori. Altfel, le dai satisfacţie că te-au lovit si te doare. Cu scuze că pot fi eu unul dintre "inamici".!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fircare face cum crede ca e mai bine.Vezi pana la urma cine te urmeaza.Am avut si eu, nici macar nu le-am sters, dar nu am raspuns.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.