Translate

sâmbătă, 6 iunie 2015

Reviste si surprize

N-am mai vorbit si nu am mai cumparat de ceva timp revistele glossy de femei, cu surprize, interesul meu pentru produsele oferite a scazut simtitor si nici surprizele nu au mai fost atat de tentante. Totusi, in aceasta luna, am remarcat pe raftul din supermarket o gramada de chestii noi in ambalajele revistelor.
Vi le spun din aduceri aminte, pana nu le uit de tot.
Singura care m-a atras, din cauza pretului mai mic, a fost Ioana, la 5 lei, care ofera o rezerva Peak WC Floare cu parfum de portocala + suportul de plastic pentru a fi amplasata pe marginea bazinului. A doua chestie este un plic (de fapt sunt 2x5ml pentru doua utilizari) cu o masca de fata marca Schaebens (olandeza), calmanta, cu lavanda, musetel, zinc si unt de cupuacu. N-am auzit de cupuacu si pace, asa ca va voi spune cum este dupa ce o utilizez. Dar am dezvirginat Peak-ul si miroase de nu se poate, parca ar fi o acadea!

La Avantaje, la 13 lei, erau doua variante: ori un gel de dus de la Yves Rocher, ori trei mini-oje+un creion cu varf negru+o pila de unghii. Nu stiu ce reprezenta creionul, daca era dermatograf, si n-am vazut vreo marca pe aceste cosmetice. As putea aprecia ca mai are si inauntru vreo mostra, de obicei asa procedeaza.
Viva ofera o cutiuta de scrub pentru fata de la Mario Badescu si mereu am zis sa incerc si eu un produs al romanasului ajuns peste ocean, dar mereu ratez asta din varii motive. Mno, n-a fost sa fie nici acum, poate o mai gasesc si altadata.
In ambalajul Unica, la 11 lei, am vazut o lotiune de protectie solara Sun Rennaisance de 100 ml, FPS 40, am inteles ca este vorba despre o gama noua, Herbal Skin Care, care foloseste ingrediente naturale din India. Am sa incerc sa caut revista si cu alt tip de produs al marcii, lotiunea nu prea imi foloseste in acest moment.
Am observat de exemplu ca masca de fata de mai sus este distribuita cu mai multe reviste, cum ar fi Femeia.In schimb, s-au invatat toti sa vare in ambalaj cate o carticica. Mai stiti pufarinele despre care va vorbeam acum ceva timp? Ei bine, ploua cu "pufarine" romantioase la surprizele ziarelor si revistelor, toata lumea s-a pus pe citit carti de dragoste, la greu! Bune si astea, te sensibilizeaza...
In concluzie, daca vreti o lectura usurica, de vara, asezonata si cu un produs de ingrijire, cautati revistele glossy din aceasta luna.

Un comentariu:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.